Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Thriller

2019. október 01. - BBerni86

5_35.jpg5: Bussi: Fekete vízililiomok - Giverny, Monet városa. Ahol él egy kislány, aki imád festeni. Egy tanárnő, akinek szépsége mindenkit megigéz. Egy idős nő, aki mindenki titkát ismeri. Gyilkosság történik, egy rendőrnyomozó érkezik és a hely varázsa rabul ejti. Míg lassan megfejti a rejtélyt, szembe kell néznie azzal, hogy talán nem is akarja megoldani az ügyet. Mert itt évtizedek története olvad össze, és áll össze egyetlen borzalmas képpé.4_47.jpg

4: Fitzek: A terápia - adott egy pszichiáter, akit komoly trauma ér. Az egyetlen lánya nyomtalanul eltűnik. A férfi szinte vidékre menekül, ahol egy különös nő keresi fel. Annát víziók gyötrik, egy olyan lány eltűnéséről, mint a férfi lánya. A beteg és a pszichiáter közt játszma indul a kezelések alatt, és a terápia nem várt eredménnyel zárul.

3_50.jpg3: Hayder: A bábu - egy pszichiátriai osztályon különös események zajlanak. A betegek szenvednek és halnak. Mindig, ha elmegy az áram, valami borzalom történik. Egyre többen suttognak arról, hogy szellem kísérti a helyet. Nyomozás indul, a nyomok az egyik frissen elbocsátott beteghez vezetnek. Ahogy a nyomozók egyre mélyebbre ásnak a múltban, egy évtizedek óta tartó rettenet nyomaira 2_63.jpgbukkannak.

2: Giebel: Csak egy árnyék - a nő élete remek volt. Szerelem, karrier, ész és külső is megadott neki. Ám valaki a nyomában jár. Egy zaklató, akit rajta kívül senki nem észlel. Ő 1_55.jpgérzi, hogy veszélyben van, de lassan már senki nem hisz neki. Egy tragikus múltú rendőrt leszámítva, aki a védelmezője lesz. Vajon megmenthetik egymást, vagy az árnyék elől nincs menekvés?

1: Paris: Összeomlás - Cass késő éjjel, zuhogó esőben hajtott haza. Az úton valaki megállt, csak állt az autóval. Cass megállt, de nem kértek segítséget. Elhajtott. Majd kiderül, aki abban a kocsiban ült, meggyilkolták. Cass lelkiismerete egyre gyötrőbb, ráadásul valaki zaklatni is kezdi. A nő egyre feledékenyebb, lassan már maga sem tudja, mi valóság és mi képzelet. Bízhat még valakiben? Legalább magában? Vagy már elkerülhetetlen a teljes összeomlás?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5915184556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása