Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Szellemek

2019. december 03. - BBerni86

r5_20.jpg5: Blake: Vérbe öltözött Anna – a 17 éves Cas különleges, de átkos képességgel rendelkezik: látja a halottak szellemét. Fel is csapott szellemirtónak, és szabadidejében végez az ártalmas szellemekkel. Egy hírhedt házban is kísértet él: ő Anna, akinek tragikus múltja van. Aki megérinti a fiú szívét. Ám ez nem változtat a tényen, hogy Anna gyilkossá lett.r4_25.jpg

4: Hendrix: Horrorstör – az Orsk bútor áruházban valami nagyon nem stimmel. A munkatársak minden nap romos üzletbe érkeznek, a kamerákon nem látszik semmi. Ha így megy tovább, csődbe mennek. Három alkalmazott megegyezik, kinyomozzák a rejtélyt. Az áruházban maradnak éjjelre, és szembesülniük kell az elszabaduló pokollal.

r3_29.jpg3: Meissner: Híd az óceán felett – Brette egész életében menekült a képessége elől. Látja a szellemeket, de arra nevelték, hagyja figyelmen kívül őket. Amikor a férje gyermeket szeretne, kénytelen szembenézni azzal, mit örökölne tőle egy lány. Míg tisztába jön az érzéseivel, egy szellem rejtélyének nyomába ered. Mi történt a Queen Mary fedélzetén?r2_26.jpg

2: Alender: A rossz kislányok nem halnak meg – Alexis kamaszlány, akinek a fotózás a hobbija. A kishúga kezdi most aggasztani: megszállottja lett egy antik babának, megváltozik a szeme színe és a viselkedése is. A házukban r1_25.jpgmegmagyarázhatatlan jelenségek zajlanak, pl. ajtók nyílnak és záródnak maguktól. Valami nagyon rossz közeleg, és senki nem hisz neki.

1: Tremblay: Szellemek a fejben – a Barrett család élete a feje tetejére áll, amikor a kiskamasz lányuk pszichés betegség tüneteit kezdi mutatni. Az anyagi gondokkal küzdő család az egyház fordul segítségért, nekik viszont más magyarázatuk van Marjorie tüneteire: szerintük egy gonosz lélek szállta meg a lányt. A média szenzációt sejt, így visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek. Az új valóságshow: ördögűzés élőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1715335040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása