Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

50. hét

2019. december 15. - BBerni86

December

9. Sanderson: Az Elmúlás Pántjai - fantasy 4,5

10. Adolfsson: Botlás - krimi 4

11. Nyáry: Vigyázat, törékeny! - ifjúsági 2,5

12. Stohl: Royce tarol - YA 5

13. Vaughn: Közöttünk a végtelen - sci-fi 3,5

14. Rix: Scott és Goldie - gyerekkönyv 4,5

15. Van Dyken: A randiguru szárnysegédje - New Adult 3,5

      le Carre: Ügynök a terepen - kémregény 2,5

Ezzel még egy héttel közelebb kerültünk az év végéhez.

A héten még kiszorítottam a karácsonyi regényeket, jövő hétre sem tervezek még ilyeneket hozni. Azért így is talált mindenki kedvére valót: a Botlás a heti kedvencetek, de a Közöttünk a végtelen erőteljesen jön fel, lehet, átveszi a heti vezetést, mire ezeket a sorokat olvassátok. A dobogón még ott van Margaret Stohl is, aki a saját heti kedvencem lett a Royce család elmebeteg kalandjaival.

Ahogy már említettem, jövő héten még nincs karácsonyi készülődés. Jön viszont egy thriller Mary Kubicától, befejezem kedvenc kissé aspergeres biológusom kalandjait, és ha már tudósok. Gárdos Péter írt Kempelen Farkasról - előzetesen annyit, zseniális az a könyv, Szerdán tervezek áradozni róla. De lesz romantika is, megyünk Manhattanbe Morgannel és Szaszkó Gabriella újdonságát is olvasom, majd mesélek róla!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7715353462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása