Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2020. június 05. - BBerni86

Cím: Királyi élet

Szerző: Katharine McGee - a Libirinél már jelent meg ifjúsági regénye, abban is a gazdagok és szépek világába lestünk be. Van több sorozata is, ha sikeres lesz, még elég sokat olvashatunk tőle.mire_64.jpg

Műfaj: ifjúsági, guilty pleasure, alternatív történelmi

Cselekmény: miután az angolokat legyőzték a függetlenségi háborúban, a nép felajánlotta Washingtonnak a koronát. Aki el is fogadta azt, és máig a leszármazottai uralkodnak. Egy törvénymódosítás miatt már nők is örökölhetnek, így a korona Beatrix hercegnőre fog szállni, akit máris agyonnyom a súly. Iker testvére bezzeg élvezhetik az életet: Samantha egyik buliból esik a másikba, míg Jefferson szívéért két nagyon más lány száll harcba.

Várható megjelenés: a Maxim őszi terveiben szerepel.

Miért várós?

  • Egy bizonyos pontig bírom az alternatív történelmi regényeket, érdekel, ez mennyire lesz alternatív. Konkrétan a rabszolgaság kérdése. Ha az Államok királyság, nem volt Észak és Dél polgárháború. Lehet, hogy ebben a regényben még vannak rabszolgák?
  • A cselekmény alapján a Gossip Girl is beugrott, csak nem új guilty pleasure regényre bukkanok?
  • A borító ugyan nem tetszik, de nem akarok a küllem alapján ítélni.
  • Remélem, nem a szerelem lesz az egyetlen téma benne. Majd kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4215741834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása