Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Veszélyes technika

2020. július 14. - BBerni86

5_45.jpg5: Ash: Árnyékhajsza – egy android nem ember, ha annak látszik is. Csak a program, a küldetése hajtja, így okozva egyre nagyobb katasztrófát. Ash már egyszer a végzetbe vezette a rá bízott embereket, hogy a Wayland-Yutani megkapja a xenomorf lényét. Most újabb életveszélyes helyzetet teremt, miközben egyre biztosabb, van, amihez még gyerek a fajunk.4_59.jpg

4: King: Mobil – a mobilunk már valósággal hozzánk nőtt – tisztelet a kivételnek, kihalóban levő faj. Stephen King eme világában azonban mindenki más válik veszélyeztetetté. Valami történik, és aki felveszi a telefonját: megvadul, egymásnak esnek, végük. 3_65.jpgHősünk biztos helyre igyekszik menekülni és találkozni a családjával.

3: Higginbotham: Éjfél Csernobilban – az emberiség energiaigénye hatalmas, és a Szovjetunió büszke volt arra, hogy milyen gyorsan építette ki az atomiparát. Elég azonban egyetlen baleset, és a XX. század egyik legnagyobb tragédiájában találjuk magunk. A tudomány így lett gyilkossá – a sugárzás máig tart, életek sorát tette tönkre.

2: Koontz: Jane Hawk – sorozat: a zenei tehetség, egykori FBI ügynöknő egy 2_79.jpgösszeesküvés nyomában jár. A modern eszközökkel egy csoport a saját képére formálná a világát: nanobotokkal kitörlik a 1_71.jpgtudatod, rabszolgává tesznek vagy öngyilkosságba hajszolnak. Jane férje így veszett oda – és a nő szembeszáll velük.

1: Kling: QualityLand – minden tudás és tudomány borzalmassá válhat, de hamis ideológiát követnek. A regény világában QualityLand lakói azt hiszik, övék az álomélet. Minden eszközük szinkronizál, és életvezetési tippeket ad. Kivel randizz, mit egyél, mit vegyél. Azonnal, házhoz jön minden. De mi van, ha te nem erre vágysz? Ha rossz a rendszer. Hirtelen egy modern pokolban találod magad egy delfines vibrátorral és kérdések sorával.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4416005720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása