Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2020. augusztus 14. - BBerni86

Cím: Vizsgálat

Szerző: Josh Malerman – magyarul is sikerszerző, ha még egy olyan sikere nem is lett, mint a Madarak a dobozban. (Ami sokkal jobban meg van írva, mint amilyen film készült belőle.)mire_73.jpg

Műfaj: thriller, horror

Cselekmény: van egy iskola, ahol a gyerekeket zsenikké nevelik. Ám rejtve élnek, minden, ami az iskolán kívül esik, számukra tiltott. J sejti, hogy odakint valami veszélyes lappang. Az intézetnek kell, hogy legyen egy titkos célja. Kell, hogy valami indokolja, miért bánnak velük vasszigorral. Mivé lesznek így a fiúk?

Várható megjelenés: szeptemberre már nagyon várom, angolul tavaly jött ki.

Miért várós?

  • Madarak a dobozban rajongó vagyok – több kiadásban is megvan, és Malerman további regényeit is falom. Agyaltam is, a Malorie vagy a Vizsgálat kerüljön a rovatba, de adtam egy esélyt ennek. Hatásos a fülszöveg.
  • Sok-sok rejtély van, amire sok-sok választ akarok kapni.
  • Gyerekek, kizsákmányolás, horror – valami ilyesmit várok King Az intézetétől is. Már alig várom, hogy összevethessem a kettőt!
  • Az egyik mondat nagyon megfogott a fülszövegben: Ha folyamatosan a mumussal rémisztgetnek, vajon nem válsz te magad is mumussá?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1516138708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása