Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Chick lit

2020. szeptember 01. - BBerni86

r5_46.jpg5: Rowell: Szív küldi – Lincoln különös állást talált magának. Biztonsági szakértőnek vették fel, de igazából egy újság dolgozóinak az e-mailjeit és üzeneteit kell ellenőriznie, hogy valóban dolgozzanak és ne magáncélra használják az eszközöket. Két barátnő levelezésébe botlik, és olvasni kezdi az életük, mint egy szappanoperát. Női gondok, szerelem és házasság, karrier és párkeresés – közben Lincoln az egyik lányba bele is szeret. De mit tud tenni?r4_58.jpg

4: Istók: Semmiért egészen – Nándi és Flóra az egyetemen találkoztak. A fiú megváltozott a kedvéért, és a nagy szívtipró letelepedett. A nő is sok mindent feladott érte – karrier helyett a feleség és anya feladatkört választotta. Valami azonban megroppan közöttük, és feltűnik egy másik nő. Flórának mindent át kell gondolnia, és rá kell jönnie, megbocsátson r3_71.jpgvagy továbblépjen, hogyan legyen önmaga?

3: Allen: Az első fagy – két nemzedék Waverley keresi a helyét az életben, nőként és mágikus képességek birtokában. Sydney, aki keresi a hangot a lányával, és nagyon szeretne egy gyermeket a férjétől, de megbeszélni nem meri vele. Bay, aki tudja, hogy ki a számára ideális pár, de a fiú átnéz rajta. Mit tehetne? Claire, aki túlvállalja magát a munkában, és aggasztja, hogy a lánya ijesztően normális.r2_73.jpg

2: Hall Kelly: Orgonalányok – a II. világháború és három nő sorsa. Az egyik előkelő amerikai híresség, aki jótékonykodással igyekszik segíteni az európai menekülteknek és gyerekeinek, miközben Franciaországban elveszett szerelmét keresi. A lengyel zsidó lány, aki túl r1_74.jpgpróbálja élni az orvosi kísérleteket egy tábor foglyaként. A doktornő, aki sorra adja fel az emberségét jelentő tulajdonságait a karrierjéért. Az életútjuk találkozik.

1: Moriarty: Hatalmas kis hazugságok – vonzóak, sikeresek, feleségek és/vagy anyák. Egy idilli, tengerparti kisváros lakói, ahol valami szörnyűség történik. Egy gyilkosság, de ki az áldozat, a tettes és miért tette? Három barátnő sötét titkokat rejteget – bántalmazó házasság, gyilkos féltékenység, egy nemi erőszakból fakadó sebzettség. De összefognak, és együtt képesek lehetnek túlélni bármit. Egy gyilkosságot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr416184928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása