Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Antihősök

2020. szeptember 22. - BBerni86

r5_48.jpg5: Dahl: Fiú a küszöbön – Cecilia felépített magának egy életet, amihez foggal-körömmel ragaszkodik. Csalt érte, rosszabbat is tett. Amikor egy kisfiút nála hagynak, a múlt egy sötét titka a nyomába ered, és ha kiderülnek a dolgai, mindent elveszíthet. Így a nő nem válogat az eszközökben, a családja megvezetésén keresztül a gyilkosság sem lehetetlen a számára.r4_61.jpg

4: Stevenson: Nimona – Bitangfő hősnek készült, de nem mindig az emberen múlik a sorsa. A vezetőség elintézi, hogy neki kelljen a rossznak lennie. Mit tehet szerencsétlen? Miközben játssza a szerepét, próbálja tisztázni a nevét. Közben egy segéd szegődik mellé, és hirtelen a gonosz kezd nyerni a történetekben – de ki is itt az igazi r3_75.jpggonosz?

3: Harris: A bárányok hallgatnak – az FBI kipróbálja, milyen tűz ellen tűzzel harcolni. Vagyis, egy sorozatgyilkos elkapása érdekében segítséget kérnek a kannibál pszichiátertől, doktor Lectertől, aki szép lassan a kapcsolattartó, Clarice fejébe is bemászik. Egy gyilkos nyomában vannak, de nem lenne szabad feledni, hogy Hannibal Lecter is szörny…r2_77.jpg

2: Lindsay: Dexter sorozat – 8 köteten át olvashattuk, hogy boldogul egy sorozatgyilkos, akit a rendőr nevelőapja komoly r1_78.jpgkódexszel látott el. Lehet ölni, de csakis bűnözőket, és akik erre rászolgáltak! Lehet antiszociálisnak lenni, csak a világ elől kell elrejteni. Dexter így nappal rendőrségi szakértő, szerető testvér, férj és apa, esténként pedig halálos vadász.

1: Tchaikovsky: Pókfény – egy különös csapat a világ megmentését tűzte ki célul. Csak éppen rá kell jönnie a tiszta vezetőjüknek is, hogy a célért mocskos eszközöket is be kell vetni. Ezért lehet a csapata tagja egy olyan mágus is, aki enyhén szólva közveszélyes. Arról már nem is beszélve, amikor egy nyomorult pók szörnyetegből alkotnak egy emberszerű, másféle szörnyeteget. De még ez sem készítheti fel őket arra, ami a célnál vár rájuk. Lehet, hogy az egész élet és sors csak átverés?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6616209876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása