Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. október 11. - BBerni86

r1_81.jpg- Reeve: A ragadozó aranya

Hester Anchorage árulója lesz, eladja a ragadozó városoknak a helyszínét, Tomért cserébe. Későn döbben rá, hogy alaptalanul volt féltékeny a város grófnőjére. Igyekszik visszacsinálni a dolgokat, Tomnak el is mond mindent, aki megbocsát neki.

Anchorage sikeresen elmenekül a ragadozók előtt - igaz, ehhez meg kellett játszani, hogy a város elpusztul. Valójában azonban utat találtak Amerika felé. A fedélzetén van Hester és Tom is - a fiú sérült, de meg fog maradni. Hester pedig már tudja, hogy gyermeket vár és ez lesz az otthonuk.

- Wheeler: Cursedr2_80.jpg

A tündéreket körbevették a seregek, így Nimue hajlandó feladni magát, hogy mindenki mást megmentsen. Eleve szembe ment Merlin akaratával, aki azt a kardot el akarta pusztítani, de Nimue - a saját lánya - forgatni kezdte. Az alku ellenére a lányt elárulják, a tündéreket így is lemészárolnák. Merlin megragadja a kardot, visszatér az ereje, de eltűnik, valami történt vele is. Nimue haldokolva zuhan bele a folyóba. Utolsó gondolata Arthur, akit egy viking hajó legénysége ment meg, köztük egy harcos lánnyal, Ginevrával.

A szerzetesek mészárolni kezdik a tündéreket, amit a síró szerzetes nem bír nézni. Gyerekeket is megölnének. Ő a gárda ellen is kiáll, hogy Fürgét megmentse. Sérülten, de ő győz. A kisfiúval együtt menekülnek, és 10_10nem_akarod_tudni.jpgbemutatkoznak egymásnak, az igazi nevükön. Lancelot a szerzetes, Percival a gyerek.

- Abbott: Nem akarod tudni

Az egész gyilkosságsorozat és bemártás a bosszú része volt. Danielle kém volt, aki eg ymilliárdos fattyát akarta örökbe fogadtatni az Államokba, hogy a fiú apját majd lehessen zsarolni a gyerekével. De az anya meggondolta magát, vissza akarta kapni a fiát, és ebbe belehalt. A milliárdos most tudta meg, mi történt. Ő ölte meg Danielle-t, kezdte tönkretenni a Pollitt családot, hogy a fiát visszaszerezze tőlük. A gyerek azonban a felnevelő szüleit választja, és a végén ő lövi le az apját. A Pollitt család egyesül, és igyekeznek normálisan tovább élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5416235026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása