Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2020. október 21. - BBerni86

Mindenkinek véges az élete. Tudjuk, hogy meg fogunk halni. Csak az a kérdés, mikor. Az teszi elviselhetővé az életet, hogy erre nem tudjuk a választ. Mindenki az agya hátsó részébe száműzi a halál gondolatát, de amikor megtudod, hogy a vég közelebb lett, mint ahogyan valaha is képzelted, minden kitisztul. Az élet sokkal egyértelműbb lesz. (Maxlyn: Mi lesz velem?)

 

Nagy ajtók is nyílnak apró zsanérokon. (King: Az Intézet)

 

– Tehát az összes anatómiai beavatkozás ez alapján a félreértés alapján történt, és rossz arcot adtak Bernardnak. Ügy jött ki a sebészetről, hogy egyáltalán nem úgy nézett ki, mint ahogy szeretett volna.
– Meg kell kérdeznem, milyen színésszel keverte össze a nővér…
Kitty sóhajtott.
– Bermard célja az volt, hogy úgy fessen, mint Christian Bale, de a nővér Kristen Bellt hallott. (Kwan: Kőgazdag barátnő)

 

– Vagy éppen a harmadik erősítő hataloméhes diktátort csinál belőlem, és neked meg kell majd ölnöd.
– Hát igen, az elég kínos nászút lenne. (Bardugo: Pusztulás és felemelkedés)

 

A világ sohasem pusztul el. Vagy igen? Vajon a dinoszauruszok mit mondanának erről? (Bessenyei: A jövő harcosai)

 

– Szóval, vasárnaponként nem szoktál dolgozni, igaz? – kérdezte tőlem Dean, éa közben úgy tartotta maga mellett a kezét, mintha attól tartott volna, hogy a puszta érintésévek is elkaphat valamit Katie-től.
Ez nem tetszett.
Katie csak kuncogott, majd jégkékre festett körmű ujjait a feles pohárra kulcsolta.
– Vasárnaponként szabad, de ez még nem azt jelenti, hogy veled fogja tölteni a napot. Kivéve, ha Winchester a neved. – Aztán felvont szemöldökkel alaposan végigmustrálta a pasit, de úgy, hogy nekem a szám is tátva maradt a látványtól. – És te nagyon nem Dean Winchester vagy. (Armentrout: Zuhanj velem)

 

Fegyvernek teremtettek, és a fegyverek nem óvatosak. Csak célra tartják és szabadjára engedik őket. (Liu: Rejtek)

 

A régi emlékek csupán régi sebeket szakítanak fel. (Bowen: A toszkán gyermek)

 

Ami egykor megtörtént, ismét bekövetkezik… csak más formában. Ahhoz, hogy valaki jós legyen, a történelmet kell tanulmányoznia. (Liu: Rejtek)

 

Nehézségek mindig vannak, és mindig lesznek. Egyébként egy szóval sem ígértem, hogy sétagalopp lesz. (Modignani: Fekete hattyú)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1416231418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása