Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

A folytatás jobb

2021. március 30. - BBerni86

r5_72.jpg5: Keyes: Született királynő – a négy részes sorozat utolsó részében jutunk el addig, hogy valóban küzdenek, eldől a világ sorsa. Ebben van a legtöbb esemény, és messze ez a legizgalmasabb. Kiderül, mit jelent a jóslat, küzdenek fegyverrel és mágiával, míg szerelmi szálak is szövődnek a szereplők között.r4_85.jpg

4: Lebbon: AVP Armageddon – a Harag háborúja trilógia is a zárlatra érkezik el a csúcsponthoz. Az alien hordák, az emberek és a Predator törzsek összecsapnak, de a háború mellett sorsfordító döntéseket is kell hozni. Egyesek mindent feláldoznak, mások a végsőkig r3_101.jpgküzdenek, és a különféle csoportok céljai is kiderülnek.

3: Taylor: A rémálmok múzsája – bár ezt a kötetet is lehetett volna sűríteni, szépen elosztja a konfliktusokat és a kalandokat. Miközben az isten ivadékoknak maguk közt is rendezni kell az ellentétjeiket, egy új és veszélyes ellenség közeledik feléjük. A múlt sebeit be kell gyógyítania, hogy képesek legyenek szembenézni ar2_112.jpg jövő veszélyeivel.

2: Black: A gonosz király – Jude alkut kötött, és királyt csinált Cardanból. A színfalak mögött azonban Jude irányítja a tündért, és az uralkodói terhek nem könnyűek. Jude majd megszakad, miközben a tündér sem könnyíti meg a dolgát. Szabadulna a béklyóból, miközben taszítják és vonzzák is egymást a lánnyal. Van esély nagy szerelemre, de szörnyű végre is.

1: Butcher: Dresden-sorozat: Harry Dresden kalandjairól el lehet mondani, hogy egyre jobbak és jobbak lesznek. Visszatérő, karakteres mellékszereplők szórakoztatnak, miközben a világról és annak sokféle lakójáról is egyre többet megtudunk. A vámpírok társadalma, a mágusok tanácsának működése, a tündérek közti háborúk, Harry küzdelmei, hogy visszakapja a szerelmét. Butcher egyre növeli a téteket, ás úgy tűnik, ötlettel is bírja. Magyarul 8 kötetnél tartunk, angolul 17 van, így még van is mit várni.r1_5.png

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2216485580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása