Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. szeptember 03. - BBerni86

Cím: Hamu

Szerző: John Cure – sok kötetes szerző, thriller és horror elemekkel teli történeteket ír, nem egyszer természetfeletti színezettel. Az angol név ellenére magyar szerző, már magyar története is van.mire_123.jpg

Műfaj: thriller

Cselekmény: a magyar származású Elek Sándor Moszkvában vezeti magyar-orosz vállalatát és neveli orosz származású nejével két kamasz gyereküket. Amikor a cég csődbe megy, az egyetlen megoldás, ha kiköltöznek a nő örökségét képező vidéki házba és önfenntartóvá válnak. A lak azonban sötét titkokat rejt: hamu és égésnyomok jelennek meg a semmiből, a látogatóik eltűnnek, majd már rajtuk is megjelennek az égési sebek.

Újfent egy tetszetős horror – thriller történetnek tűnik. Kicsit szellemházas a hangulat, de azt szeretem. Érdekel is, mi derül majd ki a dácsa múltjáról.

Várható megjelenés: ősz második felére van meghirdetve jelenleg

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8116678792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása