Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Bennett: A vadember

2022. január 22. - BBerni86

Szerelembe eső, erotikus, társadalomba visszailleszkedő.

Zach még gyermek volt, amikor elvesztette a szüleit és egy eldugott, dél-amerikai törzsben talált új otthonra. Itt nőtt fel, a világtól elzárva, rendíthetetlen harcossá, aki megszokta, hogy bárkit megkaphat és bármit legyőzhet. A törzset, vele a férfit is felfedezik, és a gazdag örökös nem rejtőzhet tovább. A világ várja vissza, az örökségét aa_vadember.jpg család egy barátja megőrizte neki. Zach maradna a dzsungelben, de az érte küldött antropológus, dr. Moira Reed megtetszik neki. Azért megy vele vissza az USA-ba, mert tudja, ott Moira feladata lesz, hogy vademberből kulturált fiatalembert faragjon belőle. Ő meg kihasználhatja a lehetőséget, hogy az uralma alá hajtsa Moirát. Csak egy forró viszonyra vágyik, de ahogy elszabadulnak a szenvedélyek, mindketten megégetik magukat.

Legszívesebben elintézném kb. 2 mondattal. Gátlástalan szexregény, nulla karakterek mozgatásával. Tarzan és Christian Grey ötvözete. Rég akadt a kezembe olyan könyv, ami ennyire borzalmas. Ehhez képest a 365 nap, amit szintén nem tartok semmire, kész Keresztapa volt.

Van egyáltalán értelme itt cselekményről beszélni? Beszédes, hogy az a nyitány, hogy Moira megérkezik a törzsbe, végignézi, ahogy Zach elég durván és nyilvánosan meghág egy helyi nőt. Eléggé begerjed, erre önkielégítésbe kezd, amit meg a férfi néz végig. Lehet sejteni, hogy egy ilyen kezdet után mi vár az olvasóra.

Lehetne sorolgatni, hogy milyen pózok meg segédeszközök jönnek és milyen helyszíneken esnek egymásnak. Mert semmi más nem lesz ezek után, csak szex. Elvileg Moira tanítja a férfit a visszailleszkedésre, ehhez képest Zach egyetlen érdeklődési köre a fentebb említett ágytorna. Mit néz meg először a neten? Pornót. Mit akar a nőtől tanulás helyett? Megjegyzem, meg is fogja kapni.

Közben meg nem egyszer fogtam a fejem, hogy ez mégis hogyan jön össze logikailag? Bár én vagyok az idióta, hogy a logika szó eszembe jutott. Hősünk, aki eddig a dzsungelben rohangászott ágyékkötőben és az elektromosság is új neki, honnan tud kezelni egy vibrátort? De még jobb: se érettségi, se iskolai képzés – szerintem még az általános iskolája se volt meg – a végén meg éppen befejezi az egyetem első évét? Mégis, hogyan? Mit tanulna egyáltalán, meg hogy tudott hetek alatt éveket bepótolni? Azért nem zseni a pasi, inkább egy szexgép vonzó csomagolásban. De az is durva, hogy pl. amikor a törzs bajba kerül, rohan vissza megmenteni az embereket. Könyörgöm, gazdag a pasi, miért nem a pénzét használja? Azzal sokkal többet elérhetne, minthogy ágyékkötőben megint rohangál egy sort. Hagyjuk is, itt nem érdemes értelmes cselekményről beszélni.

Ahogy szereplőkről sem. Zack kimerül annyiban, hogy szeret irányítani, csupa izom és rá van gerjedve Moira testére. Moira meg rá van kattanva a férfira és róla többet nem is tudni. Üres, semmilyen karakterek, akiknek csak szépnek kell lenni, hogy egymásnak tudjanak esni.

A borító különben jól kifejezi, mi ez a regény. Tényleg csak ennyi van benne. Mellette a stílusa is nulla, elég trágár is.

Nem ragozom tovább: képtelen vagyok bármit is találni, ami tetszett benne. De, tévedtem, egyet tudok: vége lett és többet látnom se kell. Ez tetszett.

 

Bennett: A vadember – Mint erotikus: 25% sok és érzékletes szexjelenet gyűjteménye, minden más gyenge körítés.

Szubjektíven: 0% mindenbe bele lehet kötni benne. Se sztori, se értelmes karakter, csak ágyjelenetek sora.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7016799308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2022.01.24. 15:41:18

....NONONONONOOOOO..! DEJSZEN AZ EMBER EGY FŐEMLŐS
ÁLLAT ! :o)
süti beállítások módosítása