Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Várható heti megjelenések

2018. június 11. - BBerni86

Ugyan a könyvhét még ma, vagyis hétfőn záródik, de a megjelenések megvoltak a múlt héten. Maximum a kötetek kiszállítására lehet még várni, ahogy én is teszem. Pl. az Agave még a könyvhét előtt kiszórta az előrendelőknek az újdonságait, de a Fumax és a Maxim például a könyvhét után kezdi meg a szállításokat. Gondolom, üzlet az is, hogy a könyvhéten a nagyon türelmetlenek átvehetik a rendelésük, így a kiadó megspórolja a kiszállítási költséget... de nem is ezt akartam fejtegetni.

A lényeg annyi, hogy múlt héten megvolt a nagy könyves hét, ezek után a nyár nagyon csendesedik. Kezdve a héttel, aminek szűk várólistája a következő:

- A Fényigéző (Ventus Libro, átcsúszott erre a hétre)

- Ezerszín (Magyar Irodalmi Ház, szintén csúszó)

A bábu, Szép álmokat Feketerigó, Még sincs vége, Visszatérő végzet sorsa kérdőjeles, némelyik már egészen régen csúszik. Jön vagy sem, ki tudja?

Mint látható, a héten maximum arra várhatunk, ami a múlt hétről megcsúszott. Az én listámon a Fényigéző szerepel szép nagy betűkkel kiemelve - egy trilógia zárlata, amire nagyon fenem már a fogam.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9314033046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása