Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. augusztus 10. - BBerni86

img_7426.jpgGibney: Az elrabolt lányok

Krimi, a Libri az első rész után hozta a folytatást is. Mivel hónap végére lehetett előrendelni, kellemes meglepetés, hogy a hónap elején már begyűjthető.

Továbbra is nyomozás, ezúttal halott lányok esetét oldja meg Lottie.

Kiadó: Libri

 

Alten: Meg, az őscápacovers_137052.jpg

Kicsit kakukktojás, mert aki nagyon akarta, már beszerezhette. Korábban is jelent meg nálunk, de most újra kapható a megalodon összecsapása a rá találó emberekkel – és most a filmes borító lenne a csáberő.

Kiadó: Cartaphilus

 

135941-004-16070c38.jpgJG Ballard: Toronyház

Kicsit sci-fi, kicsit akciós. A leírás alapján érdekesnek tűnik. A világ lakossága modern lakóházakba él, minden földi jóval. Minél magasabban laksz, annál többre vitted. De elkezdődnek a meghibásodások, az emberek egyre jobban bekattannak. Nálam várós, olyannak tűnik, amiben elfér a horror és akció jelenet is, miközben a társadalomról gondolkoztat is.

Kiadó: Metropolis

 

de la Motte: Halálos őszintervju_anders_de_la_motte.jpg

A nyári forróságban egy kis őszi krimis borzongás. Érettségit ünnepel 5 fiatal, az egyik másnapra holtan végzi. 20 évvel később az ide költöző nyomozó újranyitja az ügyet, és próbálja kideríteni, mi is történt azon a bulin. A szerző előző könyve pozitív emlékként maradt meg, ennek is érdekes a sztorija, engem érdekel.

Kiadó: General Press

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10014171953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása