Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

Apróhirdetés

2018. szeptember 01. - BBerni86

Heti játékunkban pár regényhős apróhirdetésszerűen bemutatkozik. Ki találja ki, kik ők és miben szerepeltek? A megoldások a tovább mögött.

1: magas, szőke, keményöklő ex-katonai nyomozó állást keres. Emberrablások, merényletek, pénzmosás felderítését vállalom. Jelige: Szabadnak születtem.

2: Bányásznak születtem, azt hittem, egy jobb világért dolgozom. Elárultak, a szerelmem megölték, én egy teljes testátépítés után beépültem az elnyomóink közé. További jelentkezőket keresek az elnyomó rendszer megdöntésére! Jelige: Vörös és arany.

3: A zene a mindenem - dalszerzés, gitározás a kisujjamban, de a szerelmi életem bonyolult. Kit válasszak: a tehetségkutató majdnem nyertesét, a felbukkanó exem, vagy ballagjak csendben Tomival? Jelige: a popsztárnak se egyszerű.

4: Bár még középiskolába se járok, bejártam már a világot. Túléltem hajótörést, cápát, krokodilt, orrszarvút, lelepleztem a szüleim meggyilkolásárt felelős nagyvállalatot. Új úti célt keresek! Jelszó: örök társ a svájci bicskám.

5: Nemesi származású, otthon nevelt lány szökne anyja védőőrizete alól. Pártfogóul idősebb, apafigurának is illő politikust vagy fess, kötelességtudó német herceget keresek. Örökségem királyi. Jelszó: Kicsi vagyok, naggyá leszek!

Megoldások:

1: Jack Reacher - Lee Child 20 kötet fölött jár, pl. Esti iskola, A nevem Jack Reacher, de bármelyik regénye elfogadható.

2: Darrow - Pierce Brown: Vörös lázadás sorozat.

3: Bexi - Leiner Laura: Bexi sorozat

4: Beck - Grylls: Túlélés: Teljesítve

5: Viktória királynő - Goodwin: Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7414212483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása