Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. október 30. - BBerni86

meglepi1_3.jpgHamar jönnek is új könyvek, amelyek megleptek!

Claire LaZebnik ifjúsági regénye, a Páros randi tesóknak egy lányról szól, aki boldog a barátjával, és szeretné, ha beteg húga is rálelni a szerelemre. Rá is talál a megfelelő srácra, csak éppen van egy testvére neki is, akivel együtt kell lógniuk. És vonzódni kezd a sráchoz, noha messze nem olyan tökéletes, mint a barátja...

Valamint, az Animus Kiadó egy új sorozatba kezdett bele. Sárga könyvek néven fog futni - nem tudom, ki emlékszik szüleink idejéből a kis sárga borítós, krimi és thriller köteteket tartalmazó Albatrosz regényekre. Ennek kívánnak emléket állítani. Skandináv szerzők meglepi2_5.jpgthriller és krimi regényei, és most nem a kiadó profiljába tartozó skandináv zsánerben. Az első két kötetük:

- Ekberg: Kétség

- Noreback: Vér a véremből

(Jut eszembe, a Maxim az első adag előrendelését kihozta, de a később előrendelhetővé vált ötös még várat magára.)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2514332625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása