Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. november 21. - BBerni86

Elkezdtek potyadozni a regények, melyeket 1-2 héttel korábbra vártam, de a lényeg, hogy itt vannak! Íme, újdonságokkal együtt:

meglepi4_1.jpg- Bennett: Ragyogó szemek - ifjúsági regény egy lányról, az összetört szívéről, egy meglepi3_3.jpgkirándulásról, és a fiúról, aki a szívét darabolta.

- Ng: Kis tüzek mindenütt - a filmes jogok már Reese Whiterspoon kezében, és láttam szereposztást. Durva lesz! A történet se kutya. Két erős karakter, anyák, akik barátnőkből lesznek ellenségek, amikor egy örökbefogadási ügy megosztja a közösséget. Dráma, erősen az anyasággal a középpontban.

- Roberts: Királycsel - bár nekem is a sakkból ismerős a kifejezés, itt bizony az ókori Rómában lesznek hatalmi harcok és véres viszályok.

- Teller: És boldogan éltek - próbáltátok már elképzelni a Hamupipőke meséjét, de a mostoha szemszögéből? Már nem kell képzelni, Teller megírta, nagyon bízom benne, hogy ötletesen!

meglepi2_7.jpg- Chase: Egy ágyban a herceggel - bár a szerelmes, erotikus nem igazán az én meglepi1_4.jpgműfajom, ezt muszáj volt ide tennem. Méghozzá az eredeti borító okán. Megismeritek? Nálunk a Könyvmolyképző ezzel adta ki a Szárnysegéd Bt. első kötetét. Komolyan, még most is Joker vigyor van tőle az arcomon! A történetről annyit, hogy a herceg beleszeret a rangban alatta levő lányba és harcolniuk kell egymásért.

- Reeve: Csillagvonatok - mielőtt hozzánk is bedübörögnek az egymást faló városok a moziba, a szerző egy másik ifjúsági sorozatát is elindítja a Móra. Jövő, kalandok, fiataloknak.

- Tudor: A Krétaember - már meséltem róla a Mire várunk-ban, így nem ismételném magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr414383918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása