Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. november 24. - BBerni86

A Black Friday-t remélem sikerült mindenkinek kihasználni tegnap! Én szemezgettem a kiadók és online boltok kínálatából, így nem csak új könyveim lesznek, de egy hősugárzóm és belebújós takaróm is, hogy kényelmes melegben olvashassak télen is :)

meglepi3_4.jpgDe visszatérve a könyvekre. Volt még új megjelenés hétvégére, és nagyon élveztem, hogy a meglepi4_2.jpgBlack Friday ajánlatok ezekre is vonatkoztak.

- Frear: Gyilkos kis hazugságok: már maga a fülszöveg is szórakoztatóan van megírva. E/1-ben. Maryanne eltűnt, a narrátor apja a közelben volt. Hazudott, hogy nem ismerte. Alice-t holtan találták, és apa a közelben volt. Következtetés?

- Wilke: Roofer - adott egy lány, aki szerelmes lesz. Igyekszik a szerelme közelében lenni, és ezért annak a szubkultúrának is a részévé válik, ahova a fiú tartozik. Aki egy Roofer. Vagyis, épületek tetejére szeret felmászni, a veszélyre fütyülve.

meglepi1_5.jpg- Lee: Pacsinkó - családregény, és ami a nyugati érzületünknek a különlegesség lehet, hogy ázsiai történet. Több generáció, küzdelem a boldogulásért, meglepi2_8.jpgtragédiák és szerelmek, miközben a történelem  is mozgásban van. Már csak arra kell rájönnöm, ki vagy mi a címbeli Pacsinkó.

- Backman: Életed üzlete - skandináv szerző, de nem a krimi vonalon halad. Három regényét nagyon szeretem, de azokról  már meséltem annyit, hogy inkább koncentráljunk az új kötetre. Ami egy kisregény. Aminek a cselekményéről még nem sokat tudni, a fülszöveg alapján köze lesz a családhoz, és ahhoz, kiért halnánk meg, és kiért adnánk oda az egész életünk. És hogy mi a kettő között a különbség? A válaszért bizony el kell olvasni a könyvet!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7714389734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása