Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

7. hét

2019. február 17. - BBerni86

Február

11. Moore: Kurszk - dokumentumregény 5/4

12. Clayton: A szépség ára - YA fantasy 5/5

13. Molloy: A mintaanya - krimi 5/3,5

14. Lovegrove: A háború istenei - krimi 5/3

15. DiMartino: Korra legendája - képregény 5/4

16. Bybee: Szingli szombatra - romantikus 5/2,5

      Polgár: Emberi tényező - akció krimi: 5/5

17. Ciccarelli: Az utolsó Namsara - YA fantasy 5/5

      Lee: Pacsinkó - történelmi 5/5

Ez volt 2019/7.

De akkor nézzük a számokat! A héten egy kiemelkedő kötet volt a lapletöltések szerint: a Szingli szombatra. Bár, Valentin-nap volt a héten, nem kellene meglepődnöm, hogy a romantikára volt kereslet.

A személyes kedvencem az Emberi tényező volt, az oldalán leírtam miért. De nagyon kellemes meglepetést jelentettek a Belles lányok is, messze jobb volt az a sorozat, mint amit előzetesen el tudtam róla képzelni.

De, amit a héten hallottam, és nagyon örülök neki, különben regényes hír is, hogy sorozatot csinálnak a Belgraviából! Ha már úgy is Valentin-nap és romantika, ennek a romantikus történelmi regénynek, majd sorozatnak szerintem sokan fogunk örülni. Arra meg kíváncsi leszek, ha jön a BBC sorozat, kap-e új borítós kiadást a regényt. Majd kiderül ez is.

Most, hogy végre kezd visszatérni a fény, és köszönünk el a téltől, egyre több olvasó embert is látok a vonaton, aminek különben nagyon tudok örülni! Én szívesen kukkolom, ki mit olvas, a héten Dan Brown és Gabo sci-fi olvasó akadt a horgomra. Persze, mondanom se kell, esélyünk se lenne, olvasóknak az okostelefon-zombik ellen, de ez már egy más történet.

Jövő héten jön az Így neveld a sárkányod 3, ami miatt lázba vagyok, de azért olvasni is fogok. Ahogy elnézem a terveim, jó vegyesen. Szerelmes erotikus romantikán át sci-fin keresztül thrillerig lesz itt minden. Már meséltem Bussi vízililiomairól, a héten többet is mondok még róluk. De benézek egy Kukkoló motelba is, és elolvasom a Hamupipőkét, de ezúttal a gonosz mostohával a főszerepben.

Viszlát jövő héten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114632498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása