Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. március 22. - BBerni86

mire_15.jpgCím: Rules of Betrayal

Készítők: Christopher Reich

Műfaj: thriller, akció

Cselekmény: 1980-ban egy amerikai vadászgép lezuhan a hegyekben, az afgán-pakisztáni határnál. 30 évvel később e hegyekből felbukkan a sötét igazság, ami nem várt fordulatokat eredményez. E közben Jonathan igyekszik visszatérni az életbe, túlélve a kettős és hármas ügynökök árulással teli világát. Még rá kell jönnie, felesége mennyire hű hozzá vagy az ügynök léthez.

Várható megjelenés: angolul 2010 óta kapható, az első két rész magyarul is évek óta elérhető. De erről a kötetről nem hallani semmit.

Miért várós?

  • A sorozat első két részét szerettem, szívesen elolvasnám a trilógia végét is.
  • Annyira keveset tudok kihámozni az angol fülszövegből, hogy igazán érdekel, miről is szól ez a regény. Hogy fog az eltűnt géphez kapcsolódni a főszereplő páros, főleg az orvos Jonathan?
  • Jó kritikákat láttam róla, az olvasók 5 csillagból általában 4-et adnak neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4414705284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása