Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Különcök, MI és szerelem

2019. április 02. - BBerni86

5_12.jpg5: Hoang: A szerelem egyenlete - a hősnő különc. Enyhe Asperger szindrómája van, vagyis a társadalom hasznos tagja tud lenni, de a kapcsolatok kialakításával gondja van. Kezd egyre nagyobb lenni a családi nyomás, hogy családot alapítson. Van is egy kiszemelt kolléga, aki jó lenne apának és férjnek is. De hogy létesítsen vele kapcsolatot? A szex meg soha nem ment neki. Pénze van, esze van - profihoz kell fordulni! Bérel egy prostituáltat, aki megtanítaná a trükkökre. Arra azonban senki nem számít, hogy az egyenletbe érzelmek és szerelem kerül. Mi lesz ebből?

4: Quick: Napos oldal - a két főszereplő különc, csak másképpen. Pat frissen szabadult egy 4_16.jpgelmegyógyintézetből, és most próbál boldogulni a mindennapokban. A tervei között szerepel, hogy elolvassa a neje kedvenc könyveit, és visszahódítja a nőt. A család igyekszik kimozdítani otthonról, és összeismertetik a friss özvegy Tiffanyval. Aki meg szexfüggő,, már az állását is elvesztette némi munkahelyi etyepetye miatt. A két különc segíteni kezd egymásnak, még egy táncversenyre is beneveznek együtt. Egyikük sem akar szerelmes lenni a másikba, megvan a maguk baja. De lehet, hogy pont a másik az, aki gyógyszer lesz a mindennapokra.

3_17.jpg3: Marrs: A tökéletes pár - a technika segít megtalálni az igazit! Nem kell hozzá más, csak regisztrálni a programra, megadni a DNS mintát és várni! Megkeresik neked azt, aki a génjeid szerint a neked való, az igazi nagy Ő. A regény szereplői is jelentkeznek, és meg is találják az igazit. Csak az nem mindig olyan, mint ahogy elképzelték. A középkorú, magányos nőnek egy kómába esett fiatalember jut, aki  már soha nem ébred fel. De talán gyerekük még lehetne... A rendőrnő egy sorozatgyilkosban leli meg a tökéletest. De van olyan lány is, aki elutazik a szerelméhez, aztán ott azzal szembesül, hogy nem a DNS párja, hanem annak bátyja tetszik neki. Arról az esküvőjére készülő srácról nem is beszélve, akinek a teszt szerint egy pasi az igazi. De ő nem is meleg! Komédia, szerelem, thriller, akad itt minden.

2: Reizin: Szerelem gombnyomásra - adott egy labor, ahol mesterséges intelligenciákat 2_21.jpgfejlesztenek. Titokban már többen is kijutottak a netre, és kedvenc embereiket figyelik meg. Jen újságíró, akinek az egyik géppel kell beszélgetnie, és felmérnie, mennyire emberi. Nem is sejti, hogy a gép megkedvelte, követi haza is, és elhatározta, segít neki meglelni a szerelmet. Ő csak azt veszi észre, hogy mintha valaki randikat szervezne neki. Tom elvált, új karriert kezdene, és ő sem tudja, hogy egy MI figyeli minden lépését. Azt meg pláne nem sejti, hogy két MI összebeszél a feje felett, és arra jutnak, neki Jen az igazi. De hogy hozzák őket össze? És mi van, ha akad egy másik MI is, aki rombolni szeret segítség helyett?

1_10.jpg1: Simsion: A Rosie projekt - a hősünk, Don kissé különc. Egyszerre zseni és a hétköznapokban nehezen boldoguló egyén. Asperger szindrómája van, ha erre még nem is 1-1_10.jpgébredt rá. Ő annyit érzékel, hogy nehezére esik az emberekkel kommunikálnia, nem mindig érti őket, és az érzelmeknél sokkal fontosabb neki az értelem. Már ideje lenne nősülnie, és ehhez is úgy áll, hozzá, mint a tudományos munkáihoz. Tesztet készít, hogy megtalálja az igazit. Ennek szellemében randizik is - nem is érti, miért nem tetszik a nőknek, hogy vacsora előtt kitöltsenek neki 15-20 oldalnyi kérdőívet. Egy barátja küldi át hozzá az egyik diákját, akinek segítenie kellene egy munkában. A lány is különc, nagyszájú, minden társaság középpontja. Aki az igazi, vér szerinti apját keresi. Don úgy dönt, segít neki. Közben a lány ad neki randi tippeket. De mi van, ha a további keresés helyett csak észre kellene venni azt, aki a szemük előtt van?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9114729589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása