Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

21. hét

2019. május 26. - BBerni86

Május

20. Sansom: Hamis próféciák - történelmi 5/4

21. McDonald: Hollóvér - fantasy 5/4,5

22. Andrews: Törött tükör - thriller 5/4

23. Majtényi: Istennő szépséges fia - történelmi 5/3,5

24. Cole: Lefelé a folyón - női thriller 5/2

25. Saenz: Életem kifürkészhetetlen logikája - ifjúsági 5/3

      Képtelen történetek, másvilági mesék - sci-fi 5/5

26. Black & Clare: Az aranytorony - gyerekkönyv 5/2,5

      Morelli: Az aranyozó lánya - történelmi romantikus 5/3

Jövő héten pedig május vége... durva, eltelt még egy hónap.

De egyelőre maradjunk még itt. A héten az Agave kötetek taroltak, a Hollóvér és Matthew Shardlake története is többeteket érdekelt. Szokás szerint megint volt min meglepődnöm is: én nagyon nem csíptem a Lefelé a folyón-t, de szép látogatottsága lett annak a bejegyzésemnek is.

A személyes kedvencem a héten a Képtelen történetek, mostanában nagyon a novellákra kattog az agyam. Talán, mert tételek tanulása közbe egy-egy novellát könnyebben benyomok, mint regényt. A másik kedvenc a Törött tükör, nekem bejön az a sorozat, érdekel is, mi lesz a 3. részében.

Jövő héten is lesznek novellák, Agavétól kínaiak. Már olvasom, holnap mesélek róla, nekem bejött. Jeffrey Archer novellákkal is készülők, szerintem ezek is tetszeni fognak. De aztán komolyabb témák felé evezünk: Zusak elgondolkoztat családról és veszteségről, a Majdnem szerelem pedig a megszállottságról és elvakult rajongásról. De a történelem és romantika rajongóinak is lesz csemege: utazunk a kiegyezés időszakába, a középkori Párizsba és meglesünk egy csapat ősembert is. Plusz Velencét is útba ejtjük, ha már így belejöttünk.

Drukkoljatok a holnapi vizsgámra, aztán majd mesélek még több könyvről. (Reméljük, nem a rendeletekről pótvizsgára készülés jegyében...)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414862830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása