Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

22. hét

2019. június 02. - BBerni86

Május

27. Liu: Láthatatlan bolygók - sci-fi 5/5

28. O'Neill: Majdnem szerelem - női 5/3

29. Zusak: Clay hídja - kortárs 5/4,5

30. B. Czakó: Hervadhatatlan - történelmi romantikus 5/5

31. Archer: Árulkodó nyomok - kortárs 5/5

1. Crowley: Kalmárköztársaság - ismeretterjesztő 5/4,5

    Böszörmény: EzoPara - gyerekkönyv 5/5

2. Hugo: A párizsi Notre-Dame - történelmi romantikus 5/5

    Szentiványi: A kőbaltás ember - történelmi 5/5,

A héten ennyi, jövő héten jönnek az újabb könyvek.

De előbb számok, a hétről. Folytatódik a meglepetés hullám. Általában azok a bejegyzések a legsikeresebbek, amelyekben egy olyan könyvről írok, ami valamiért nem tetszett. A héten is így volt, nyertes a Majdnem szerelem. Igaz, a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokán a Kalmárköztársaság és a Láthatatlan bolygók áll, amelyeket szerettem.

Ha már a szeretetem: a heti kedvencem: hú, ez nehéz. Nagyon jó a Clay hídja, de az fáj. Azért szeretjük, de akkor sem egy könnyű könyv. Archer és az Árulkodó nyomok, az nagyon bejött. De a Harvadhatatlan is említésre kell kerüljön, visszahozta a romantikus kalandregények iránti vágyam, amit egy párizsi, Victor Hugo menettel is folytattam.

A héten különben majd elvesztem a tétel tanulásban. Már nagyon nehezen bírom. Éreztétek már úgy, hogy minél többet tanultok, annál kevesebbet tudtok? Ebbe a fázisba kezdek jutni, de még gyötröm az anyagot. Jövő héten is vizsgák, de talán több időm lesz, mint a héten volt. Legalább a kidolgozott tételek megvannak már, így nem kell amiatt csúsztatnom a blogos bejegyzéseket, mert a tételeket gépelem. A vonaton meg tudok olvasni, ott már nem vagyok hajlandó tanulni! (Majd kérdezzetek meg 2 hét múlva, az írásbelik után, be tudtam-e tartani :)

De akkor a jövő heti tervek! Keddenként most egy új sorozatba fogok, de most nem gyerekkönyv, sci-fi lesz. A Takeshi Kovacs sorozat jöna  következő három héten, majd meglátjuk, hogy tetszik. Lesz thriller egy vérszomjas anyósról, de el tervezem olvasni a kritikus kedvenc Bronzvárost is. Történelem éhség kielégítésre egy FBI nyomozás jön, de olvasok egy utcazenész macskájáról, Bobról is. Hétvégére, amikor már elegem van a tanulásból, gyerek- és ifjúsági irodalom van tervben. Meg kellene nézni a Két lépés távolságot, amíg még van moziban, de tudjátok, előbb elolvasom a regényt!

Akkor jövő héten, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7614875248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása