Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Ufók

2019. június 04. - BBerni86

5_20.jpg5: Solomons: Földönkívüli a tesitanárom - adott egy kiskamasz, akinek a bátyja és a legjobb barátja szuperhős. Ő is része akar lenni az akcióknak, de mindig mellőzik. Pedig jó megfigyelő, és mindent tud a képregényekből a gonoszakról, a szuper képességekről. Most éppen azt bizonygatja, hiába, hogy az általános iskola tesitanára egy ufó. Mire rádöbbennek, hogy intergalaktikus elfoglaló valóságshow készül a Földön, lehet hogy késő...4_28.jpg

4: Reid: A nulladik év - a világ tele van értelmes lényekkel, akiknek van egy nagy szenvedélye, a zene. A legjobbak meg a Földről jönnek, mindenki rá is van kattanva rendesen. Csak éppen, jó 50 évvel később, mint kellett volna, rájönnek, hogy elfelejtettek jogdíjat fizetni. Az univerzum már annyival tartozik a Földnek, hogy abba mindenki tönkremenne. Lehet, hogy jobb lenne elpusztítani a bolygót? Egy ügyvéd meg néhány ufó igyekszik megoldásra lelni.

k4.jpg3: Neuvel: Themisz-akták - az elején egy rejtély volt. Hatalmas szobor darabkák, elrejtve a bolygón. Összeszedik őket, s rájönnek, egy gép darabkái. Pilótákat képeznek, akik között mindenféle viszonyok - szerelem, féltékenység - gabalyodnak, de létrehoznak egy véderőt. Kell is, amikor betoppannak a gépet hátrahagyó űrlények, akik nekikezdenek a lakosság kiirtásába.2_34.jpg

2: Sigler: Járvány - az ufók megérkeztek, és nekiállnak lerohanni a bolygót. De olyan alattomosak, észre sem vettük őket. Az emberi testbe épültek be, és egyre nőnek, egyre jobban megőrjítik az embereket. A halál sem megoldás. A regény hőse felveszi a harcot a testében levő idegenekkel, így személyes horror menete csonkolással és sok 1_25.jpgvérrel előrevetíti, mi vár a bolygóra.

1: Izing: Támadás az űrből - Magyarország? Mi az és hol van? Mindenki hamar megtanulja, amikor a filmek előrevetítette jövő valósággá válik. Az ufók megjöttek, és nekiállnak az emberiség irtásának. Csak a magyarok képesek megmenteni a világot, hiszen egy korábban lezuhant gép és kis idegen segítséggel nekik van titkos, űrtechnikával felszerelt hadseregük. A fiatalokkal, lelkes és képzett egyetemistákkal repülő Pumi felveszi a harcot, miközben szerelmi szálak és személyiségfejlődés is a program része lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314875324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása