Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. június 09. - BBerni86

- A másik nő

1_26.jpgHiába Pammie minden terve, nem sikerül másodjára is elhalasztatnia Adam és Emily esküvőjét. Házasok lesznek, Emily boldog. Hamarosan már azt is sejti, hogy gyermeket vár.

Ám Adam kimutatja a foga fehérjét. Egy brutális állat, aki nekitámad a terhes nőnek is. Pammie lép közbe, ráhívja a rendőrséget, és börtönbe juttatja a fiát. Kiderül, soha nem Adamet féltette a lánytól. A lányt féltette a fiától, aki őt is évek óta zsarolja. Adam és James apja iszákos, erőszakos ember volt, aki verte a feleségét. A nőnek egy ponton elege lett, és ő végzett előbb a férjével. De Adam látta, és bár sosem mondta ki, elég nyilvánvalóvá tette, hogy feladja az anyját, ha nem teljesül minden kívánsága.

James jegyzi meg, Adam nem tehet semmit. Akkor este ő ült a lépcső végén, ő látott mindent, nem Adam. Ő szereti az anyját, már gyerekként is tudta, hogy őket védte. Adam nem árthat többé nekik.

A záró jelenetben Emily James feleségével beszélget, aki babát vár. James közben Emily kislányával játszik - a nő meg is jegyzi, hogy remek apa lesz belőle.

- Két lépés távolság2_35.jpg

Stella beesik a fagyos vízbe, Will húzza ki. A lány nem lélegzik, kénytelen szájból szájba lélegeztetni. A mentők kiérnek, mindkettőt viszik vissza a kórházba. Stella állapota annyira rossz, hogy előre ugrik a transzplantációs listán, és új tüdőt kaphat. Nem tudja, elfogadja-e. Ha igen, Will soha többé nem mehet a közelébe. A fiú üzen be neki, hogy kérje a tüdőt, és kezdjen igazán élni.

Will betölti a 18-at, és alkut köt az anyjával. Nem hever kórházakba, járja a világot, de mindenhol elmegy kezelésre. Távolról Stella nyomában jár, aki felépülve élheti a szabad életét.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514884966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása