Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Valós krimi

2019. június 11. - BBerni86

5_21.jpg5: Tvrtko kötetek - riportkötetek, így a világ elképesztő vagy érdekes történetei mellett a szerző személyét is közelebb hozzák. Nem csak krimi van bennük, de az is. Szita Bence története ugyanúgy bennük van, mint annak a kísérlete, hogyan vezetnek részegen az emberek.4_29.jpg

4: Patterson: Gyilkos hazafi - a dél-amerikai származású srácon már korán látszott, hogy egyszer nagy sportsztár lehet belőle. Szárnyalt a pályán. Ám az apja halála elég volt hozzá, hogy valami végleg eltörjön benne. A bandáknál talált vigaszt, és amikor valóban sztársportoló lett, sem szabadulhatott. Hernandez története a legnagyobb stadionokból vezet a börtön felé.

3_31.jpg3: von Schirach: Bűnös? - egy osztrák ügyvéd, aki elmond pár történetet a praxisából. Olvasmányos, mellette valódi történetek valódi emberekről.

2: Dr. Magyar: A védő - a Bűnös magyar változata. Az egyik legismertebb magyar 2_36.jpgvédőügyvéd mesél az eseteiről, de a neveket elhallgatva. Azért a szemfüles olvasók rá fognak ismerni erre-arra. Pláne, hogy van benne olyan sztori is, amit a másik fél is megírt memoárjában.

1_27.jpg1: P. Gál: Gyilkosokkal szemtől szemben - újabb riportkötet a listán, de ez sokkal szélesebb spektrumot vállal fel. Megszólaltatja az ismert bűnesetek több szereplőjét. Van benne interjú gyilkosokkal, rendőrökkel, ügyészekkel és védőkkel, bírókkal, az áldozatok rokonaival. Emberi, ugyanakkor témánál fogva borzalmas. Iszonyatos, egy kis pénzért is mire képesek az emberek egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr514887720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása