Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Szerelem

2019. június 18. - BBerni86

5_23.jpg5: Allen: A varázslatos Waverley-kert - két testvér, akik most hazatérnek. A kertbe, ahol finom mágia remeg a lebegőben. A városba, ahol az embereknek különleges képességeik vannak, amelyet mindenki ismer titkon, de amely mégis titok. Szerelmet, boldogságot 4_31.jpgkeresnek, és a kert segítségével rá is lelhetnek.

4: Perkins: Anna és a francia csók - a kamasz Anna gyűlöli, hogy az apja hóbortja miatt bentlakásos iskolába kerül. Ráadásul Párizsban, noha nem beszéli a nyelvet. Pont akkor, amikor a moziban végre lett volna esélye a fiúnál, aki tetszett neki. De szerencsére várnak rá új barátok, és egy fiú is, akibe 3_33.jpgvégzetesebben bele sem lehetne szeretni...

3: Barreau: Párizs mindig jó ötlet - a nő egy kis boltot vezet, és nagyon szeret rajzolni. Most végre a kedvenc mesekönyveinek szerzője felfigyel rá, és a lány készítheti az új mese grafikáját. A férfi amerikai, aki Párizsba költözik. A kirakatban pedig felfedezi a mesét, amit az anyja mondott mindig neki. A boltos kisasszonnyal kezd el kiabálni, nem is sejtve, hogy egy múltbeli titok és szerelem is vár 2_39.jpgmég itt rá.

2: Marrs: A tökéletes pár - a program forradalmi. Elég neki a DNS, és megtalálja, ki az, aki genetikailag a tökéletes párod. Születnek egyedi párosítások: a sorozatgyilkos, akinek egy 1_30.jpgrendőrnő az igazi. De lehet, hogy néha téved a program? Mert mi van, ha odautazol álmaid fiújához, erre kiderül, hogy elemien vonzódsz, csak nem hozzá, hanem a bátyjához? Szerelem, rejtélyek és titkok.

1: Harmon: Arctalan szerelem - a fiú volt mindaz, amiről a középiskolás lányok ábrándoztak. Tökéletes test, remek sportoló, jó tanuló és nagyon jóképű. A hősnő is őt szerette titkon, de esélye sem volt a sok feltűnő szépség mellett. Ám a fiú bevonul a barátaival, és sebzetten jön haza. Súlyos sérülésekkel, testben és lélekben. A lánynak most lesz egy esélye, hogy bebizonyítsa, az igaz szerelemnek nem számít a külső. Az igaz szerelem képes lehet meggyógyítani a lélek legnagyobb kínjait is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714897068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása