Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Strandkönyv - ha már itt a nyár...

2019. július 09. - BBerni86

2_43.jpg5: Esposito: Őrület - Alvie irigy az ikrére, akinek minden megvan, amit ő akar a magáénak. Szexi, gazdag olasz férj, akivel egy luxusvillában él. Egy tündéri kisbaba. Nagyon sok ékszer, menő ruhák. Ő bezzeg csak hazudhat arról, milyen jó neki is. Amikor a testvére meghívja magához, és felajánl egy kis helycserét, Alvie eleinte csak 3_37.jpgelszeretni akarja a férjet, de aztán az események őrült fordulatot vesznek...

4: Kinsella: Egy boltkóros naplója - Becky helyes csaj, nagy szájjal és kifinomult ízléssel. Plusz, egy betegséggel. A hölgyemény ugyanis boltban nem tud nemet mondani. Ő mindent megvesz, legyen az bármilyen felesleges. Amikor azonban besétál az életébe a gazdag és jóképű herceg fehér lovon, meg kellene komolyodnia, hogy esélye legyen egy komoly üzletember szívére. Vagy a_csalad_baratja.jpglehet, hogy éppen a bolondsága lesz a vonzereje?

3: Perry: A család barátja - Amy élete idilli. Övé a jó állás, a jóképű és jómódú férj, a helyes kisgyerek. Szívesen veszi maga mellé egykori jó barátnője lányát is, akiről azonban kiderül, hogy nem csak szép. Irigy is. Kellene a férj is, az állás is - Amy vajon meg tudja tartani az életét?4_34.jpg

2: Williams: A nyári feleségek - Amanda anyja beházasodott a környék leggazdagabb családjába. A felszínen mindenki boldog volt, de alatta forrtak a titkok. Régi viszonyok, melyek a jelent is megmérgezik. Tiltott szerelmek. Nyár végére pedig valaki meghal. Amanda hosszú évekkel később tér vissza, és néz szembe a múlttal.

1_1_2.jpg1: Moore: Második feleségek klubja - gazdagok, szépek és van bennük még egy közös vonás. A férjük már volt másnak is a férje. Így a nyakukba szakadnak olyan gondok is, mint az ex-szel való vetélkedés 1_34.jpgvagy a mostohaanyaság. Ők azonban összefognak, és nem csak pletykálnak egymással, de akcióterveket is készítenek életük gondjaira. Szerelmes, humoros, könnyed, igazi csajos, nyári olvasmánnyal gazdagokkal és botrányokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1014932050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása