Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

28. hét

2019. július 14. - BBerni86

Július

8. Crowley: 1453 - dokumentumregény 5/4

9. Child: Megérte meghalni - akció 5/5

10. Hill: Kulcs a zárját 2. - képregény 5/5

11. Johannsen: A birodalmi kalóz - történelmi 5/4,5

12. Róbert: Szívből, színből, igazán - ifjúsági 5/4

13. Mafi: Ne hazudj - disztópia 5/3,5

      Toler: Lélekvesztők - romantikus 5/5

14. Pellegrino: Egy év Velencében - női 5/3

      Gaál: TestVérek - akció 5/5

Ez volt a heti adag.

Voltak benne nagyon jó regények, a Lélekvesztők volt a legnagyobb és pozitív meglepetés nekem. Nem hittem, hogy tetszeni fog, ahhoz képest faltam. De a Locke&Key sem okozott csalódást, ahogy Jack Reacher sem. A birodalmi kalóz is pozitív élmény volt, nem hittem volna, hogy egy ennyire VH témás, katonai regény le tud kötni, de le tudott.

Jack közben annyira küzd, talán még a Blog Top10-be is beverekszi magát, nem sok kellene neki. Róbert Katalin regénye követi őt a heti népszerűségi listán, neki lényegesen több olvasó kellene egy Top10 helyhez.

Jövő héten kicsit több fantasy/sci-fi van tervben. Már nagyon várom a Hadállatot, hiszen a szerző előző regénye zseniális volt. Jön Dresden varázsolni, elmegyünk egy csillagközi Megasztárba és lesz jövőbeli disztópia is, ahol a kamaszoknak kell az idősek szemének lenni. Akad majd azért más is, kémek és terroristák, szerelem és helyes kutyusok, de ennél többet előre nem mondok.

Akkor jövő hétre is jó olvasást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3014946252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása