Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Horror

2019. július 16. - BBerni86

5_26.jpg5: Grey: Az apartman – a házaspárt megtámadták az otthonukban, nagyon törékenyek lelkileg. Egy utazással akarnak segíteni magukon, és kapnak egy remek párizsi ajánlatot. Elutaznak, de a lakással valami nem stimmel. Mire észbe kapnak, már az életük a tét. A nyaralás rémálommá változik.4_35.jpg

4: Herbert: Patkányok – mintha a semmiből érkeztek volna. Nagyobbak és gyilkosabbak, mint az átlagos patkányok. Elég egyszer emberbe kóstolniuk, hogy rájöjjenek, az ember is élelem számukra. A várost elözönlik a nagy, intelligens és gyilkos emlősök, nem kímélve sem gyereket, sem felnőttet. 3_38.jpgVajon sikerül kiirtani őket, vagy új állat kerül a tápláléklánc tetejére?

3: King: Christine – Arnie kamaszsrác, akinek sikerül megvennie álmai kocsiját, amit elkezd felújítani. Közben szerelmes lesz. De a barátok, a szeretett lány azzal szembesülnek, hogy a fiú kifordul magából, és csak az autó érdekli. Ami féltékeny természet – rejtélyes gyilkosságok kezdődnek, és mind kötődnek a Christine nevű kocsihoz.2_45.jpg

2: Malerman: Madarak a dobozban – Malorie véletlenül esett teherbe, éppen akkor, amikor a világ kifordult a sarkaiból. Valami van az utcákon, amit elég meglátni, hogy gyilkossá és öngyilkossá légy. Egy kis közösségbe lel otthonra, ahol próbálják kitalálni, hogyan éljék túl és mi van odakint. De a tragédia elkerülhetetlen. Évekkel 1_36.jpgkésőbb a nő útra kel a gyerekeivel, vakon le a folyón, hogy jobb élete lehessen a kicsiknek.

1: Cutter: A falka – van egy kis sziget, ahova a helyi cserkészparancsnok minden évben leviszi a fiúkat kempingezni. Idén azonban egy beteg emberbe botlanak, és mire észbe kapnak, a fertőzés terjedni kezd. A betegen őrült éhség lesz úrrá, és elveszti az eszét. A külvilágtól elzárva, a menekülés lehetősége nélkül a gyerekeknek szembe kell nézniük az őrülettel és túlélni, vagy elpusztítani egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214948214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása