Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Karakán lányok

2019. október 15. - BBerni86

5_37.jpg5: Hand: Vigyázz, Holly Chase – Holly Chase nem ijed meg az árnyékától. Megszokta, hogy neki minden jár, hiszen gazdag és szép is. Még holtában is dirigálna mindenkinek, és simán átlépi a szabályokat. A szerelmért nagy kockázatot is bevállal, és tényleg minden helyzetből kivágja magát. A végére még a jellemfejlődés is összejön neki.4_49.jpg

4: Greenwood: Minden csúf és csodálatos dolog – Wavy már születésekor rossz lapokat az élettől. Az anyja mentális beteg, aki a lányát szinte terrorba és elhanyagolva neveli, míg az apja egy banda feje. A lány már gyerekként magáról kell, hogy gondoskodjon, majd az öccse ellátása is az ő nyakába szakad. Wavy azonban helytáll, és még azt a szerelmet is elnyeri, amit a teljes ismerősi köre 3_51.jpgelítél.

3: Böszörményi: Szer’usz világ – Mári fiatal kora ellenére már sok mindenben kipróbálta magát, az utcán is képes volt életben maradni. Mili azonban maga mellé vette cselédnek, amit Mári a lehető legszebben meg is hálál. Amikor gazdája súlyos sérülten kórházban fekszik, amikor Mili a börtönnel néz farkasszemet, a lány minden leleményét összeszedi, és az igazi bűnösök nyomába ered a sajátos humorával, beszédével és 2_64.jpgeszköztárával.

2: George: Üveg hercegnő – miután Pipacs hercegnő és testvérei feje fölül elmúlt az átok, végre a lány fellélegezhetett. Még küldöttségbe is elmegy, amikor az apja elküldi. Itt mindenki 1_56.jpgegy északi herceg szívéért küzd, Pipacs nem. Mégis ő lesz, akire a fiatalember felfigyel: egy lány, aki tánc helyett kártyázik és káromkodik? Aki simán átkokat tör? Ilyen királyné kell neki is!

1: Marly: Coco Chanel és a szerelem illata – Coco Chanel a cselekmény idején már érett nő, de a karakán jelzőt tökéletesen életre kelti. Sikeres üzletasszony, aki forradalmasított a divatot. Tehetséges, több téren. Amikor parfümgyártásra adja a fejét, abból is legendát épít. Közben mer szeretni, újra nyitni a szívét a tragédiák után, és a férfiak a lábai elé is omlanak. Nagy kanállal ette az életet, és maradandót alkotott. Példakép lehet mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2215202194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása