Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Párhuzamos dimenziók

2019. október 22. - BBerni86

r5_13.jpg5: Gallay-Nagy: Poison of Love – Natalie megszállott Poison of Love rajongó. A zenekar énekese, Adrian álmai megtestesítője. Történetesen a lány apja egy őrült tudós, aki felfedezte az időgépet és menekülniük kell. A lány választhatja ki, hova menjenek. Naná, hogy oda, amikor Adrian is tizenéves, és a lány egy osztályba járhat vele. Még nem sejti, egy más Natalie mennyit dolgozik azon, hogy legalább egy világban legyen nekik happy r4_16.jpgend…

4: Pineiro: Űrugrás – Jack Taylor különleges katona, aki olyan küldetéseket hajt végre, melyekre a legjobban sem vállalkoznak. Az űrből hajt végre ugrásokat, igyekezve elérni a fénysebességet. A Földön csak Angela tarthatná, az elidegenedett neje. Épp a nagy kilövés előtt kezd javulni a kapcsolatuk – ám Jack egy más r3_18.jpgdimenzióban ér Földet. Itt ő már 5 éve halott, vadásznak rá, csak egy újabb ugrás segítene, de itt azt senki nem akarja engedni.

3: Grossman: A varázslók – Quentin bizonyos szemszögből zseniális fiatalember. Állandó kitűnő, aki bármit képes megtanulni. Kocka, akinek nagy kedvence a Fillory regénysorozat, és minden vágya, hogy a más világok és a varázslat valóban létezzen. Amikor felvételt nyer egy igazi varázsiskolába, a világ új arcait fedezheti fel komoly munka árán. A varázslatnak azonban ára van, pláne, ha r2_16.jpgmás dimenziók történetébe is belekontárkodnak mágiával.

2: Sweterlitsch: Letűnt világok – Shannon Moss egykor időutazó volt, aki a világ végét kutatta. Látta, hogy ér minden véget egy szenvedéssel teli, apokaliptikus pokolban. A súlyos sérülései miatt most olyan nyomozó, aki gyanús eseteket közeli időugrások segítségével r1_14.jpgigyekszik felderíteni. Most egy olyan gyilkos nyomában jár, aki úgy gyilkol, ahogy Shannon is látta a világ végén. Dimenziókon át jár a nyomában, míg a vég megállíthatatlanul és végzetesen közeledik az emberiség felé.

1: Crouch: Sötét anyag – Jason Dessen boldog ember. Élete szerelme a felesége, akivel egy remek fiút nevelnek. Igaz, hogy karrierjéből nem lett semmi, csak tanít, pedig egykor a zseni lehetősége is benne volt. Valaki leüti, feltesz egy fura kérdést. Amikor magához tér, egy más világban ébred. Itt nincs családja, viszont ő a világ legünnepeltebb tudósa. Lassanként rádöbben, hogy egy másik énje, az itteni zseni cserélt életet vele: ők a két véglet. Az egyik a karrierben, a másik a családban érte el a legtöbbet. Jason vissza akarja kapni a saját életét, és ezért harcolni is kész. Akár önmagával is, hiszen minden egyes út egy más világba egy újabb dimenzió és újabb Jason, aki a tökéletes családot akarja, ami eredetileg az övé volt…

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3515246352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása