Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Musso: Central Park

2019. október 27. - BBerni86

r1_15.jpgAlice lassan rájön, hogy Gabriel folyamatosan hazudik neki. Nem zenész, nem is nyomozó, aki ugyanannak a sorozatgyilkosnak a nyomában jár, mint ő. Már nem tud bízni benne, ráadásul a saját emlékei is jönnek vissza.

Már tudja, hogyan vesztette el a gyermekét és a férjét. Terhes volt, már szülési szabadságon, amikor rádöbbent, hogyan kaphatja el a sorozatgyilkost. Egyedül ment oda, a férfi hasba szúrta. Őt meg tudták menteni, de a gyermekét nem. A férje autóval sietett a r2_17.jpgkórházba, és halálos balesetet szenvedett. Alice mindenkit elvesztett – az apja maradt mellette, akinek volt egy terve. Ő levadászta a gyilkost, és végzett vele. Ezért nem lehet a férfi most a nyomában, és hazugság, hogy Gabriel őt keresi. Mert az a férfi rég halott.

r3_19.jpgGabriel erre elmeséli az igazat: nem nyomozó, orvos. Alice súlyos betegségben szenved, folyamatosan veszti el az emlékeit. New Yorkban egy kísérleti kezelésen vesz részt, de elege lett és megszökött. Fel akarja adni. Őt egy barátja kérte meg, hogy segítsen a nőnek. Megszervezték ezt a nyomozást, amin a nő emlékei visszatérhetnek. Alice csak halni akar, de Gabriel még egy vallomást tesz: szerelmes lett belé. Kettejükért harcoljon!

Az utóhangban erősen utalnak rá, hogy Alice megküzdött a betegséggel. Vannak még rossz napjai, de Gabriellel párt alkotnak és közös gyermekük is lett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9815265626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása