Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Gyerekkönyv-sorozatok

2019. november 05. - BBerni86

r5_15.jpg5: Shan: Darren Shan kötetek – Darren csak egy átlagos srác volt, aki a legjobb barátjával szeretett volna igazi szörnyeket látni. A Rémségek Cirkuszába belógtak előadás után, és baleset történt. Hogy barátját mentse, Darren vámpírnak áll. Mire észbe kap, már nyakig benne van a vámpírfajok közti háborúban veszélyes r4_19.jpgellenfelekkel.

4: Grylls: Túlélés: Teljesítve sorozat – Beck két természetvédő gyermekeként korán megtanulta, hogyan kell túlélni a vadonban, legyen az a világ bármely táján. Miután megárvult, nagybátyja viseli gondját, de Beck mindig bajban találja magát. Ám bármerre vesse a sors, és egy r3_22.jpgnagyvállalat bármit is mesterkedjen, ő a túlélés mestere.

3: Böszörményi: Lúzer Rádió kötetek – Marcel 13 éves, amikor családjával – anya, apa, egy nővér és egy húg – a Nyolcadik kerületbe költöznek. A srác attól kezdi otthon érezni magát, hogy talál egy rádiót, ahol kalózadásba kezd mindennapjairól. Lesz is tennivaló bőven: van, aki megmentésre szorul, r2_20.jpgés összeesküvés is akad a környéken…

2: Rowling: Harry Potter sorozat – Harry Potter árva, aki szenvedve viseli el a mindennapokat nénikéje gondnoksága alatt. Minden megváltozik, amikor különös levelet kap. Felvették a varázslóiskolába. A fiú itt felfedezheti, kiknek a gyermeke igazán, milyen erők lappanganak benne, és egy ősi jóslat hogyan teszi a valaha élt legveszélyesebb varázsló legnagyobb ellenfelévé. Szerencsére barátok is akadnak r1_18.jpgaz életveszélyes kalandokhoz.

1: Riordan: Percy Jackson kötetek – Percy utálta a mostohaapját, szenvedett az iskolában a diszlexia miatt. Ám a dolgok a feje tetejére állnak, amikor a kamasz szembesül azzal, ki ő igazán. A görög istenek, pontosabban Poszeidón sarja. Akihez egy végzetes jóslat kötődik, akit szörnyek sora akar meggyilkolni. Percy az életveszélyes küldetések között hőssé érik, és igaz barátokat, szerelmet lel. Még akár happy end is lehet a története vége: ha képes lesz életben maradni addig.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8115289552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása