Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. november 22. - BBerni86

Cím: The Kingdom – Boldogan, amíg meg nem…

Szerző: Jess Rothenberg – magyarul ezzel debütál.

Műfaj: sci-fi, romantikus, thrillermire_41.jpg

Cselekmény: The Kingdom, ahol a happy end nem egyszerűen várható, kötelező érvényű. Ahol bárkiből hős herceg lehet, aki sárkánnyal küzd és hercegnőt ment. Egy teljesen valóságos játéktér, melyet a mesék ihlettek. Ana egy céllal jött létre: ő az egyik hercegnő a parkban. Owen munkás ugyanitt. Amikor találkoznak, szerelem és végzet is mozgásba lendül. A történetüket Ana meséli el egy kihallgatáson, ahol őt vádolják Owen meggyilkolásával.

Várható megjelenés: eredetileg karácsonyra vártam, de úgy tűnik, ahhoz képest csúszni fog. Valószínűleg 2020 első felében jelenik majd meg magyarul.

Miért várós?

  • Szerettem a Westworld első évadát – bár a western nem éppen az én műfajom. Egy ilyen park, csak a tündérmesék világával? Sokkal inkább a fogamra való.
  • Tetszik, ahogy a thriller betét feltűnik benne a fülszöveg alapján.
  • Várok egy csavart – még nem tudom mit, de nagyon remélem, hogy több lesz annál, hogy Ana elmeséli a történetét.
  • Díjazom a magyar borítót. Angolul van több kiadása, ide egy szebbet tettem, de akad olyan ronda is – a magyar korrekt.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3115306480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása