Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Képregények

2019. november 26. - BBerni86

r5_19.jpg5: Moore: V mint vérbosszú – a társadalmat központilag ellenőrzik, irányítják, szabályozzák az emberek életét minden szinten. Míg nem jön egy lázadó, aki erőszakot alkalmazva elkezdi lerántani a leplet a korrupció fokairól. Ki ő, miért teszi ezt? Míg V akcióban, a jövő építésére is terve van, a diktatúra emberei az ő nyomában járnak.r4_23.jpg

4: Aaron: Thor – a viking isten még fiatal éveiben találkozott a pusztítással, amit az istenek gyilkosa hagyott maga után. Nyomoz utána, és döbbenetes felfedezésre jut. Az ő feladatává válik a harc, melyben látszólag esélye sincs. Korszakokon át űzik egymást, míg el nem jön a végső csata napja, s vele a kérdés: fennmaradhatnak az istenek?

r3_27.jpg3: Millar: Kick/Ass – Dave csak egy átlagos srác volt, akinek őrült ötlete támadt. Mi lenne, ha szuperhős lenne belőle? Szerzett álruhát, és belevágott a műfajba. Csak éppen igazi erő híján többet verték, mint amit segíteni tudott. Mégis az események sűrűjébe csöppen, amikor egy apa – lánya páros a helyi bűnszervezet feje ellen indul.r2_24.jpg

2: Gaiman: Sandman – az Álmok Istene volt, halhatatlan. Fogságba ejtették ugyan, de szabadulásakor kíméletlen bosszút állt. Majd nekiállt, hogy rendet tegyen a birodalmában. Közben a testvérei is feltűntek, köztük a Halál. A jelen és múlt szerelmei, harcok most és akkor, Sandman nem pihenhet.

r1_23.jpg1: Hill: Locke & Key – a Locke család súlyos tragédiát kell, hogy kiheverjen. Betörtek hozzájuk, majdnem mindenkivel végeztek. A családapát vesztett gyerekek és anyjuk a Locke vidéki házba költöznek le, ahol különös, természetfeletti erővel felruházott kulcsok bukkannak elő. Ám velük együtt egy gonosz is jár, aki a világba lépve a démonok elszabadításán dolgozik. Aki az apjuk kamaszkorához is köthető. Helyt kell állniuk a jelenben, miközben meg kell fejteniük, mi történt akkor és hogyan nyerhetnek ők is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7315324868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása