Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Bántalmazás vol.2.

2019. december 17. - BBerni86

5_39.jpg5: Donovan: Elakadó lélegzet - Emma egy olyan kisvárosban él, ahol minden a látszatról szól. Tökéletesnek, szépnek és gazdagnak kell lenni. Senki nem sejtheti, hogy a csinos és okos lány mibe megy haza. Soha nem tudhatja, mi vár rá, ha otthon van. Ám most lesz egy fiú, aki igazán látja Emmát. Egy fiú, aki a szerelemmel együtt a megváltást is elhozhatja, ha Emma képes elfogadni.4_52.jpg

4: Nielk: Daniel - Daniel már azt hitte, túl van a poklon. Kiszabadult az apja kezei közül, aki erővel nevelte a fiát és kegyetlen büntetéseket eszelt ki számára. Ám most haza kell térnie, és újra szembenézni a férfival. Mit tehet, ha tudja, hogy a vadállat még mindig les rá? Mit tehet, 3_54.jpgha tudja, senki nem hisz neki, még a saját anyja sem?

3: Gammon: Szerethetetlen - Seth beépített rendőrként érkezik Port Fare városába. Valami komoly drogüzlet folyik itt, és a középiskola van a középpontban, így a fiatal rendőr iskolásnak adja ki magát. Maggie a külsejével hívja fel magára a figyelmét: a karikás szemek, a soványsága, mintha drogos lenne. Ám ahogy a dolgok mögé kezd látni, nem egy drogost, egy bántalmazott, mégis erős lányt talál, aki a szívét is elnyeri, míg megtisztítják a várost.

2: Sund: Victoria Bergman sorozat - Svédország, napjainkban. Egy nyomozónő 2_68.jpggyilkossági ügyben nyomoz, és egyre többet jár egy terapeutához, Victoriához. Miközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, az ügyek egyre borzalmasabbak. A történtek a múltba is visszavezetnek, szülőkhöz, akik szexuálisan 1_60.jpgbántalmazták gyermekeiket, emberekkel és fájdalommal kereskedtek, és minden középpontjában Victoria áll.

1: Avashti: Ököl/jog - Jace igyekezett elsétálni a múltjától, az apjától, aki az egész családot terrorizálta. A bátyja befogadta, de van pár szabály. Erőszakot nem tűr a házban. Jace nem is akarja az apja példáját követni. Itt járhat rendesen iskolába, van egy lány, aki több is lehetne barátnál. De a múlt utánanyúl: az anyja még mindig abban a pokolban él. Jace volt barátnője is tud valamit, ami felforgathatja a fiú életét és elveheti az esélyét valami jobbra.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1015355574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása