Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

2019. december 24. - BBerni86

5_40.jpg5: Rider: Csók Londonban - két fiatal találkozik össze, karácsonykor, Londonban. Mindketten az életüket megváltoztató lépésre készülnek: Cassie szakít az álompasival, és a saját útját keresi. Jason színész szeretne lenni az apja akarata ellenére, és felvételizni jött. Együtt kezdenek színházba járni, egyre többet éreznek egymás iránt, és megoldják a gondjaik is az ünnepek alatt. Magunk közt szólva a borító jobb, mint a sztori.4_53.jpg

4: Strohm: Herceg álruhában - Dylan nővére férjhez megy karácsonykor. Ez még ok is lenne, de a vőlegény egy skót nemes. Nagy esküvő lesz, és mivel egy valóságshow-ban jöttek össze, minden közvetítve is lesz. A 16 éves lánynak semmi kedve az egész felhajtáshoz, de mennie kell. Szerencsére van itt egy helyes srác, aki könnyeden lehet Dylan első szerelme. Plusz, a 3_55.jpgtestvérek közti kapocs is erősödhet.

3: Green-Johnson-Myracle: Hull a hó - a nagy havazás pár fiatalt egy városkába, egy falatozóba sodor be. Akad itt gyerekkori legjobb barátok, akik titokban többet éreznek a másik iránt, de ezt ki is mondani, nem olyan egyszerű. Van egy lány, aki végre megtalálta az ideális barátnőt, de a választottja mások előtt megjátssza magát. A továbbtanulásról nehéz döntést hozó kamasz életébe pedig egy popsztár csöppen bele. Sok szerelem, sok gond, sok hó - karácsonykor.2_69.jpg

2: Carlson: A karácsonyi macska - Garrison szeretett nénja meghal, mindent az unokaöccsére hagy. Csak éppen akad egy feltétele: imádott macskáinak Garrison kell, hogy gazdát találjon. Még lista is van, milyen emberek jöhetnek szóba. Garrison a nénje iránti szeretetből belevág, noha allergiás a macskákra. Beköltözik az örökölt házba, amit elkezd felújítani és nagyban gazdikra 1_61.jpgvadászik. Ahogy közeledik a karácsony, úgy kerül közelebb az egyik jelölthöz és az egyik macska is igencsak a szívéhez nő. Lehet, hogy ideje letelepednie?

1: Dickens: Karácsonyi ének - az elkészülte óta karácsonyi klasszikus, nekem is ez áll legközelebb a szívemhez. Rengeteg feldolgozást is megélt. Az eredeti Scrooge meséje, aki egész életét a vagyonszerzésnek szentelte. Rideg üzletember, aki a titkárát karácsonykor se engedi haza, nincs senkije, gazdagsága ellenére rémesen zsugori. Halott üzlettársa karácsony éjjelén szellemként megjelenik, és figyelmezteti: ezzel a viselkedéssel komor sorsra jut. Majd jönnek sorba a karácsonyok szellemei is, hogy megmentsék a férfi lelkét, szembesítve a múlttal, jelennel és jövővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr915364372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása