Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

2020. január 04. - BBerni86

Vannak nem átlagos rejtvényfejtő kötetek. Ilyen Bóc István 5+2 perces krimik kötete, mely az alábbiak szerint épül fel: elmond egy történetet, mindben van egy bűneset. De a történet vége rejtélyes, vagy hiányzik. Ezeket kell a szemfüles olvasónak megfejtenie, és a kötet végén leellenőrizheti magát.gamer_14.jpg

Nekem élvezetes volt akkor is, ha a többség egyáltalán nem volt nehéz.

Nézzük is meg, hogy megy a nyomozás!

11. Állati pech

Az öregúr súlyos beteg volt, az örököse már fente a fogát az öröksége. Balszerencséjére azonban a rokon felgyógyult, hazatért. Mit lehet ilyenkor tenni? Valahogy végezni kell vele! Azt ötlötte ki, hogy a hüllőket gyűjtő rokonnak szerez egy ritka, ám mérges kígyót. Becsempésztette az országba, kifizette, lefejte a mérget és kihúzta az állat méregfogát. Vett rózsát is, a tüskéket gondosan leápolta a méreggel.

A kígyóval, a mérges rózsákkal ment beteglátogatóba. Bízott benne, hogy a rózsa majd megsérti az öreget, aki a méregtől így majd meghal, és mindenki más azt hiszi majd, a kígyó tette. A virágot gyorsan át is adta, majd előállt a kígyóval, mintha csak az árokban találta volna idefelé. Rokona meg is örült a viperának.

Ám nem az öregúr, a mohó rokon esett össze holtan. Miért?

Lehetnék gonosz, és nem adnám meg a megoldást, de nem leszek. Tovább!

A viperák méregfoga visszanő, így amíg a kapzsi rokon gyanútlanul idehozta a viperát, közben szerzett egy halálos sebet.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815370848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása