Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

6. hét

2020. február 09. - BBerni86

Február

3. May: Az inka öröksége - ifjúsági kaland 4

4. Ezentúl lesz banán! - ifjúsági 3,5

5. Forsyth: A Róka - kémregény 3,5

6. Arikawa: Az utazó macska krónikája - kortárs 4,5

7. Panov: A prófécia - urban fantasy 3

8. Zapata: Szívvel a falnak - romantikus 1,5

    A vasorrú Indzsibaba - mese 4

9. Remender: Kígyóverem - képregény 3,5

    DiMartino: Hatalmi harc 2. - képregény 3

    Kása: Hogyan indítsd újra az Univerzumot - sci-fi 3,5

Ezzel meg is lenne a heti olvasmánylista.

A kedvencek? Eddig úgy tűnik, elhúzott Nana, az utazó macska. A Top10-től még messze van, de a hetet egyértelműen macskahosszal nyerte. De sikeres volt még Forsyth és Karl May is. Saját kedvencet most nincs kedvem választani, annyira le vagyok sokkolva.

Tudjátok, a héten Oscar lázban égek. Elkezdtem azon gondolkodni, mégis minek az adaptációja a Jojo Nyuszi, hiszen a forgatókönyve jelölve van a legjobb adaptált forgatókönyvre. Megtaláltam, és ledöbbentem. Nekem is megvan az a könyv, csak eddig nem esett le, hogy ez az. Waititi jócskán hozzányúlt a sztorihoz. Egy mániákus, Hitlerjugend félkarú fiatalemberből lett Jojo karaktere. Szóval, most azon töröm a fejem, neki merjek-e ugrani ennek a regénynek. Tudjátok mit? Ha Waititi nyer a forgatókönyvvel, előrehozom az olvasólistámon azt a bizonyos könyvet.

Amúgy is történelmet tervezek jövő hét elejére. Megyünk a magyar középkorba, a sárba, vérbe és levendulaillatba. Majd ugrás a reneszánsz Angliába, hogy új megközelítésből lássuk Boleyn Annát. De tervben van még a legutóbb Taylor romantikus kötet is, egy rituális fürdés és X-Men is. A többit még megálmodom - és Oscar is befolyásolhat még.

Akkor jövő héten viszlát és jó olvasást mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9615465604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása