Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. március 22. - BBerni86

- Roberts: Királycsel

sp.jpgDecius rádöbben, a gyilkosságok csak melléktermékei egy katonai puccsnak. Claudia segíti a fivérét a királyi cím felé - ők már nem hisznek abban, hogy Róma köztársaságként működhet. Minden a hatalom. Decius elcsábítása is csak egy sakklépés volt, hogy alibit szerezzenek maguknak egy másik gyilkosság idejére. Amíg a férfi aludt, fel sem merült benne, hogy az egyik nő elmegy és gyilkol. Hiszen a csinos szolgáló egyben bérgyilkos is volt, aki végrehajtotta a gyilkosságokat.

A nőt hiába viszi a szenátorok elé. A bérgyilkosnő mindent magára vállal, Claudia és testvére ellen nincs bizonyíték. Decius száműzetést be kell, hogy vonuljon. Még szinte várnák, hogy legyen hálás, hogy életben hagyják.

- Istók: Semmiért egészen

A neten megismert Nárcisz teljesen elveszi Nándi eszét. Képet küld neki, mindig hajlandó chatelni vele, de személyes kapcsolatba addig nem megy bele, míg a férfi nem válik el. Nándi megtesz bármit: felrúgja a házasságát érte.3_20semmiert_egeszen.jpg

Flóra eleinte a gyerekükkel akar bosszút állni, de aztán mégsem teszi. Normális feltételeket szab, és a láthatást is megoldják. Az anyja hozza össze újra Lakossal, akinek nincs gyereke, és ő is elvált. Gyorsan találnak vissza egymáshoz, a nő a fiát is készül bemutatni a férfinak. Csak előbb el kell mondania neki a titkát. Amikor szakított vele, hogy Nándival járhasson még az egyetemen, terhes volt tőle. Senki nem tudta. Flóra úgy gondolta, Nándi nem vállalná őt egy másik férfi gyerekével. Elvetette. Elmondja, és várja, mit lép Lakos.

Nándi elmegy a találkára, de Nárcisz nem jön. A kölcsön visszajár: Emő szíve is így tört össze, most Nándi is így járt.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3615543508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása