Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Gyerekkönyv-sorozatok, vol.3.

2020. április 07. - BBerni86

5_43.jpg5: Cooke: Scarlet akták – Scarlet még csak kiskamasz, de máris be akar szállni a családi üzletbe. Az apja tolvaj, de csak lopott tárgyakat lop vissza, és jó ügyeket szolgál. Most azonban átverik, és a lány kezén landol egy ősi karperec. Mire a lány feleszmél, már képes állati alakot ölteni és a különleges eszközért hajtóvadászat indul utána. Kötetről kötetre új ereklye kerül látótérbe, és Scarlet titkon használja új képességeit.

4: Horowitz: Alex Rider – Alex az átlagos diákok életét élte, míg nagybátyja el nem 4_56.jpghunyt. Akkor derül ki a fiú számára, hogy a családja hagyományosan kémtevékenységet folytat. Őt is kiképezték, csak éppen eddig ezek szabadidős tevékenységeknek voltak álcázva. Alex élte is veszélyben, ráadásul a bácsikája egykori főnökei megkérik egy szívességre. Alex csak átlagos kamasz akar lenni, helyette állandóan meg kell mentenie a világot.

3_61.jpg3: Rice: A varázsló gyűrűje – Thorgrin arról álmodik, hogy a király lovagja lesz. Tesz is az álmaiért, és a királyi udvarban találja magát a kiképzésen. A király is felfigyel rá, és a szépséges hercegnő is viszonozza a fiú vonzalmát. Az udvarban azonban akad bőven intrika is, és míg a királyság lovagja küldetésre indul, otthon megindulnak a hatalmi harcok. Thorgin is részese az eseményeknek. Küldetés követ küldetést a Gyűrű biztonságáért.

2: Böszörményi: EzoPara – pár kamasz, akik addig nem, 2_75.jpgvagy csak látásból ismerték egymást meghívást kapnak egy temetésre. Ki kíváncsiságból, ki szülői unszolásra elmegy, és szembesül egy árnnyal, aki akar tőlük valamit. Egy tárgyat, ami embertől emberig vándorol és képes az alakját is váltani. Ki fenyegeti őket, mit tud a tárgy és miért szól állandóan a Kispál és a borz zenéje? Miközben barátságok szövődnek, ez is kiderül.

1_67.jpg1: Cowell: Így neveld a sárkányodat – Hablaty nem olyan fiú volt, amire rettegett kalózvezér apja vágyott. A fiú az ökle helyett az eszét használta, és nem remekelt a kiképzésen sem. Mégis, a népe egyik legnagyobb királya belőle vált. De hogyan jutott el addig? Öregkorában megírta az emlékiratait, benne sárkányokkal, kalandokkal és egy ősellenséggel, aki úgy gondolta, neki jár minden hatalom a szigeteken.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5415596594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása