Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Thriller, vol.2.

2020. április 28. - BBerni86

5_44.jpg5: Andrews: Törött tükör – ikrek voltak, két lány, akik látszólag teljesen ugyanúgy néztek ki. Az anyjuk erre is nevelte őket: ők egyek. Az egyik lány azonban képtelen volt így élni, és a testvére ellen fordult. Megszervezett egy emberrablást, mintha megszökne a szerelmével – de a testvérét küldte maga helyett, aki így egy eszelős fogságába esett, míg a nővére élvezhette az egykék életét. De a rendőrségnek valami gyanús…4_57.jpg

4: Delaney: Játssz velem – az FBI szerint Patrick egy megfontolt sorozatgyilkos, aki legutóbb a feleségével végzett, de bizonyítani nem tudják. Így hajmeresztő tervet eszelnek ki: felbérelnek egy színésznőt, hogy testesítse meg a Nőt a férfi számára. Férkőzzön a közelébe, szerezzen bizonyítékot. De ki játszik kivel? Mi van, ha Claire beleszeret a férfiba? Lehet, hogy nem is ő a gyilkos? Vagy mégis?

3_62.jpg3: Koontz: Jane Hawk – sorozat: Jane Hawk FBI ügynök volt, egy egykori tengerészgyalogos boldog felesége. A férje öngyilkossága után azonban egy összeesküvés-elmélet nyomába eredt. Tudta, hogy a férje sosem végzett volna magával. Valakik rávették erre, és Jane nem nyugszik, amíg nem fizetnek meg érte. A nyúl ürege azonban sokkal mélyebb, mint Jane valaha is gondolta volna.2_76.jpg

2: Pratt: Egy ártatlan ügyfél – Joe már kiábrándult a jogi szakmából. Jó védőügyvéd, de már szeretne, legalább egyszer olyan embert védeni, aki valóban ártatlan. Amikor egy prédikátort megölnek, és a vádlott egy fiatal lány, a nő szemébe nézve Joe benne tud hinni. Végre 1_2.pngegy olyan ügyért harcolhat, amiben hisz is. Az ügy elindul, és egyre jönnek a váratlan fordulatok a tárgyalóteremben és azon kívül is.

1: Romig: Fény 1-2 – a Fény egy vallási közösség, vagy inkább szekta? Egy újságírónő a nyomukba ered, miután jó barátnője rejtélyesen eltűnik. Egy autóbalesetet elszenvedett asszony tér magához a Fényben. Nem emlékszik semmire, a saját nevére sem, nemhogy a férjére. Ahogy kezd felépülni, egyre több kérdése van, de itt nem díjazzák a kérdéseket. A férjében bízhat, beleszerethet újra, vagy ő is része a hazugságoknak?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6515645452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása