Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Strandkönyvek - még ha rossz is épp az idő...

2020. május 12. - BBerni86

r5_33.jpg5: Quick: Alibi jegyesség – Amity nem egy átlagos kisasszony a modern kor hajnalán. Tud bánni a fegyverrel, van érzéke a nyomozáshoz, és még jó családból is származik. Egy útja során egy bajba jutott fiatalember segítségére siet, aki némi kémjátszmába is szerepet játszik. Amikor a lányt egy sorozatgyilkos szemeli ki célpontnak, Benedict viszonozza a szívességet, és a nyomozás során eljátssza a lány vőlegényét. Az érzelmek azonban nem megjátszottak.r4_41.jpg

4: Baráth: Az igazság nyomában – Hannah elszánt ügyész, akit egy múltbeli trauma is arra sarkall, hogy igazságot szolgáltasson az erőszak áldozatainak. A főnöke bizalmát is visszanyeri, ha megnyeri a mostani ügyét. Csak éppen arra nem számít, hogy a jóképű és megnyerő védőügyvéd álcázva a közelébe férkőzik. Hogy az eset nem annyira egyszerű, mint a látszat, és r3_50.jpgbizony mocskos játszmák zajlanak titokban…

3: Stohl: Royce tarol – a Royce család, anya és három gyermeke egy tévés valóságshow főszereplői, és élik az áloméletet a műsornak hála. Csak éppen a műsor válságban, és a nézettségért egyre őrültebb dolgokat bevállalni, mint egy megrendezett esküvő. Csak éppen a hírnév tönkreteszi a lassan felnövő fiatalokat, ha ezt az anyjuk nem is akarja belátni. Bentley tervet sző, hogy mentse a családot és a műsort, amíg nem r2_49.jpgkéső.

2: Weisberger: A feleségek – Emily egy percre sem bánta meg, hogy elhagyta Mirandát és a saját lábára állt. Már ő a hírességek legfelkapottabb probléma megoldója. Legalábbis az volt, mert egy fiatal rivális sorra veszi r1_47.jpgel az ügyfeleit. Miközben próbálja kitalálni, hogy vágjon vissza, lebonyolít egy sztár válást, rendbe teszi a barátnője házasságát, a saját házassága válságát is meg kell oldania. Mert az álomférje gyereket akar, Emily meg nem. Vagy mégis?

1: R. Kelényi: Barcelona, Barcelona – Caroline mindig is arra vágyott, hogy saját rovatot vezessen és utazzon. Amikor már a szürke hétköznapok elviselhetetlenek, merész lépésre szánja el magát. Barcelonába utazik és hirdetés alapján randikat szervez, a tapasztalatait pedig némi gasztronómiai körítéssel felajánlja a lapnak. Éppen csak arra nem számít, hogy a spanyol macsók között mennyi a kakukktojás, és az igazi váratlanul is felbukkanhat, ahogy soha nem tervezte volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10015684284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása