Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

New Adult

2020. július 07. - BBerni86

r5_39.jpg5: Róbert: 6 hét a világ – Nelli kamaszkora óta meg akarja hódítani K.M.-et, akiből közben ismert színész lett. A lány diplomát szerzett, de az üzleti élet helyett a színház vonzza, többek között a srác miatt is. Amikor megszerez egy gyakornoki állást K.M. társulatánál, esélyt kap arra, hogy felfigyeljen rá álmai tárgya. Közben blogot kezd vezetni és megtalálja a helyét a színházban – a szerelem pedig nem feltétlenül ott talál rá, ahol várta…r4_50.jpg

4: Watt: Igazán szerelem – Oakley két sztárszínész csemetéjeként kezdte, de saját jogon rocksztár lett. Most az új albumán akar dolgozni, de álmai producerének megszerzéséhez bizonyítania kell, hogy megkomolyodott. A stábja ötlete: az álomrománc egy hétköznapi lánnyal. Az egyetemen halasztó, a szülei adósságát törleszteni akaró és a testvéreinek segíteni akaró Vaughn lesz a szerződött barátnő. Csak r3_61.jpgéppen az érzelmek saját úton haladnak…

3: Shen: Sparrow – Troy ismert név a városban. Egy maffiózó fia, akiből elrendező lett. Bármit akarsz, ő elintézi. Nősülni sem a szokott módon nősül: bejelenti Sparrow-nak, hogy elveszi. Apelláta nincs. Troynak senki nem mond nemet, így mire a lány észbe kap, már Troy felesége lett. Az elemi vonzalom megvan köztük, és a lány lassan arra is választ kap, miért vette el Troy, és lehet-e több köztük vágynál és öröklött kötelességeknél.

2: Watt: Royal – család sorozat – Ella az anyja halála óta egyedül van, és küzd az r2_62.jpgéletéért. Míg érte nem jön egy milliárdos, aki közli: mától ő a gyámja. A soha nem ismert apja az ő legjobb barátja volt, meghalt, és kötelességének érzi gondoskodni Elláról. A lány belecsöppen a gazdagok romlott életébe, és harcba kezd a férfi egyik fiával, az alfahím Reeddel. Gyűlölet vagy szerelem, oly közel a r1_62.jpghatár. A szerelem győzelméig azonban sok mocskos titkot kell felfedni és harcolni egymásért, a családért.

1: Webber: Egyszeregy – az egyetemista Jacqueline mélyponton van. Zenetanár akar lenni, de úgy választott egyetemet, hogy a középiskolai szerelmével maradhasson. Eredmény: a srác dobja, mert csajozni akar. A megzuhant lányt a barátnők csalják el egy buliba, ahonnan hazafelé rátámadnak. Egy titokzatos srác, Lucas siet a megmentésére. Más vonalon: gazdaságtanból igencsak rosszul áll, korrepetitort kap. Landonnal e-mailben értekeznek, és egyre szimpatikusabb a lánynak a fiú. Vár azonban rá egy meglepetés, kicsoda Landon, és ő milyen terhet cipel magával.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815986506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása