Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. július 19. - BBerni86
  • Abbott: Fogd a kezem

r2_64.jpgKit teljesen bepörög, Diane jelenléte minden téren összezavarja. Annyira, hogy barátjáva, egyben kollégájával végez a laborban. Látta, hogy rossz a kémcső, de hagyta vele dolgozni, berobbant, a férfi elvérzett. Diane segít neki rendbe tenni a dolgokat.

Mégsem áll helyre a barátságuk. Akkor sem, amikor kiderül, annak idején Kit miatt alakult úgy Diana élete. Az idősebb férfi, akivel a kamasz Kit cicázott, Diane mostohaapja volt. A lány elmondta az anyjának az igazat, aki azonban a szerelmének hitt, és a lányát az apjához küldte. r1_64.jpgAkit a sértett lány megmérgezett.

Most sem bírja a helyzetet, Diane öngyilkos lesz. Kit pedig beteljesíti az álmát: a laborban r4_51.jpgmarad, és jelentős munkát végezhet.

  • Scalzi: Az utolsó emperátor

Cardenia két dolgot is megtud: a birodalmat megalapító őse nem csupán az emlékeit mentette át számítógépre, de a személyiségét is. Ez egyfajta halhatatlanság, a test halála után. A másik, Nadashe megint merényletre készül ellene. Marce közben talál egy megnyíló járatot, amivel titokban bejuthatnának a Mezsgyére – maga is menne kipróbálni.

Az utolsó estéjükön Cardenia házasságot ajánl, boldogan tervezik a jövőjüket.

Egy társasági eseményen egy ajándéktárgy robban, a megtévesztett merénylő és r3_63.jpgCardenia is életét veszti. Nadashe visszatér, és emperátor akar lenni. A beiktatása előtt azonban Cardenia gépi szelleme rendet tesz: rábizonyítja a gyilkosságot, és a hatalmát nem rá, hanem Kivára hagyja. Ő szervezi meg az emberiség átjuttatását a Mezsgyére.

A végső búcsú, Marce. Akinek túlzottan fáj, hogy elvesztette a nőt, nem is. Cardenia felajánlj neki egy választást: megteszi a Mezsgye grófjának, vagy elindulhat egy most Ár járaton a Föld felé, amit nem láttak többszáz éve. Akkor megszakad közöttük a kommunikáció is. Nincs még döntés, de nagyon sejthető, Marce ezt fogja választani, a Földet.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8716036336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása