Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

36. hét

2020. szeptember 06. - BBerni86

Augusztus

31. Robb: Halálos szertartás - krimi 5

Szeptember

1. Ostow: A kezdet - YA 3

2. Cole: Égsötét - romantikus fantasy 4,5

3. Szigeti Kovács: A táltos - fantasy meseregény 4,5

4. Christie: Halál a Níluson - krimi 4

5. Tasnádi: A kőmajmok háza - gyerekkönyv 4

    Tóth: Szerelmem, Balaton - humoros 3

6. Clare: Égsötét Királynő - YA fantasy 2,5

    Tong: Rizs - családregény 4

Ősz - a kedvenc évszakom, nem kellene jobban örülnöm neki? Talán, ha nem maradna el megint a Könyvhét... Vigasztaljuk magunkkal jó könyvekkel, nem igaz?

A heti kedvenc az Égsötét volt, és a második a Halálos szertartás lett. Ami inkább meglepett, hogy Tasnádi beérkezett a dobogó aljára, noha csak szombaton került ki a poszt.

A saját kedvencem... talán A táltost emelném ki, mert az egy nagyon szerethető, magyar mondavilágban gyökerező mese fantasy.

Jövő hétre közelebb maradunk a valósághoz, és elmegyünk kávézni Koppenhágába, hogy aztán egy angol pandával cammogjunk a szívek felé. Azt a könyvet előre is nagyon ajánlom, hol sírtam, hol nevettem rajta :) De aztán újra a fantasy felé kanyarodunk, hogy mesteralvókkal és tükörjárókkal barátkozzunk. Lesz krimi is, és hét végére egy kis romantika is tervben van.

Tartalmas olvasmányokat, jó könyv-szüretet előre is mindenkinek! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6816192386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása