Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. december 13. - BBerni86

keptelen_tortenet.jpg- Benyák: Képtelen történet

Max és Moira megtalálja a dobozt, amiben egy dal van - zenedoboz. Max ekkor döbben rá, hogy a gyerek a saját lánya, aki átjött a fantáziavilágba az apjáért.

Visszaemlékszik, hogy a felesége megcsalta az ügyvédjükkel, utána zárkózott el a saját maga teremtette világba. De a neje és az ügyvéd alakja is itt van: Viktória és a fenevad. Összecsapnak, és Maxék nyernek.

Majd a vonattal megérkezik az igazi Viktória, aki a férjével és a lányával akar lenni.

- Moseley: Nincs vesztenivalómnincs_vesztenivalom.jpg

Ashton és Anna igazán összejönnek, már a lány is ki tudja mondani, hogy szereti a férfit. Ám ekkor Cartert eljárási hiba miatt kiengedik a börtönből, és Anna nem akar még valakit elveszteni a férfi miatt. Kéri az apját, hogy helyeztesse át Ashtont, akivel szakít is.

Carter valóban eljön a lányért, megöli a testőreit és követeli vissza a lányt. Ashton a nyomukba ered, és szinte minden emberével végez Carternek, de fogságba kerül. Anna elmenne Carterre, ha megkíméli a férfit. Ashton nem adja fel, kiszabadul és ő végez Carterrel, akinek Anna még beolvashat, mennyire gyűlöli igazából. A lány haslövéssel kerül kórházba, Ashton karján is átment egy golyó. De már együtt vannak, és Tom is, Anna apja áldását adja rájuk.

Pár évvel később már házasok, az első gyerekük születik, egy fiú, akit Ashton apja után Cameronnak keresztelnek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416335332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása