Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2021. január 20. - BBerni86

Kiderült, hogy az idő a barátunk. Az a barát, akire sosem hallgatunk, de minden nappal egyre jobban megtanuljuk, hogyan kell. Az a barát, aki egy kicsivel talán mindig is többet tudott rólunk, mint mi magunkról. (Steiner: Szeretlek, Whiskey!)

 

Ez a világ múlékony. Az állandóság illúzió. (Kuang: Sárkányköztársaság)

 

– Reálisan nézve, mi változna? – kérdezi, miközben még mindig előrebámul. – Már így is van közös ételrendelő és Netflix-előfizetésünk is. Igazából, ha nem jössz hozzám, akkor meg fogom változtatni a jelszavamat.
Hát, ezzel most megfogott… (Grey: Nem is olyan rendes srác)

 

De a szerelem, amikor félelem keveredik bele, nem szerelem többé. Hanem gyűlölet. (Cain: A postás mindig kétszer csenget)

 

Jegyezd meg magadnak, hogy pénzt elutasítani csak a milliomosoknak és a hülyéknek van joguk. (Fekete: Zsellérek)

 

Nem az a lényeg, ki vagy, hanem az, hogyan látnak mások. És ha már egyszer sárként tekintenek rád ebben az országban, akkor mindig az is maradsz. (Kuang: Sárkányköztársaság)

 

Füstbe megy minden, és az ember csak fadarabokat tologat. (Tevis: A vezércsel)

 

A világon a legidesegítőbb dolog, amikor az üzeneted alatt megjelenik egy Látta: 15:58-kor felirat, de az istennek se válaszol éppen. (Mucha: Nincs idő)

 

Ez volt az az időszak az életében, amikor a könyvekre vetette magát, mint a cellájából nyíló egyetlen ajtóra. Világának fele a könyv lett. (Ondaatje: Az angol beteg)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716364446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása